You are currently viewing SOLUȚII DIGITALE PENTRU INDUSTRIA MOBILEI LANSATE DE DANUBE FURNITURE CLUSTER  

SOLUȚII DIGITALE PENTRU INDUSTRIA MOBILEI LANSATE DE DANUBE FURNITURE CLUSTER  

În cadrul unui eveniment organizat la Onești la data de 29 aprilie 2022, a fost lansată platforma Chameleon Online Studio, o soluție digitală dezvoltată în cadrul clusterului Danube Furniture, soluție care practic reprezintă o adopție și dezvoltare substanțială a platformei germane  IMOS. La eveniment au fost prezenți și dezvoltatorii acestei platforme, respectiv domnul Wienfried Dell, CEO Imos. În același context au fost prezentate și soluții ERP și de randare profesională.

„Soluția noastră este în testări avansate la nivelul fabricilor din cluster, fiind aplicată cu succes la Chameleon Furniture. Interesul pentru soluția noastră este ridicat, ceea ce e dovedit de nivelul mare de prezență la lansare a designerilor și producătorilor. Credem că prin centrul de inovare digital Walachia eHub, vom putea să o punem la dispoziție și altor producători de mobilă” a declarat Gabriel Năfureanu, președinte Danube Furniture Cluster.

„Ne bucurăm că cea mai completă dezvoltare a platformei IMOS din România pune Oneștiul pe harta mondială a platformei IMOS, printr-o soluție inovativă digitală cu aplicabilitate extinsă”, a declarat Wienfried Dell, CEO IMOS.

„Este extrem de îmbucurător că clusterul Danube Furniture inovează în domeniul digital. Prezența organizatorilor germani ai platformei este un indiciu al interesului în această cercetare aplicată. Vom disemina prin centrul nostru soluția digitală la care s-a muncit peste 2 ani. Există și alte frontiere tehnologice pe care clusterul le experimentează, cu ar fi ERP, realitatea augmentată și robotica” a declarat Costin Lianu, director general USH Pro Business.

USH Pro Business

www.ushprobusiness.ro

Danube Furniture Cluster

adf-dfc.ro