USH Pro Business coordonează activitatea Societății Antreprenoriale Studențești (S.A.S) – structură  fără personalitate juridică din cadrul  Universităţii SPIRU HARET.

S.A.S.  reprezintă un mecanism de sprijinire, dezvoltare și încurajare a spiritului antreprenorial al studenților și absolvenților de învățământ superior, în vederea creșterii competitivității universității.

În cadrul activităților dedicate antreprenoriatului pentru studenții Universității Spiru Haret, USH Pro Business a sprijinit și încurajat dezvoltarea profesională a acestora prin activități tip:

  • organizare de evenimente naționale cu rol de transfer de cunoștințe (conectare, informare, schimb de experiență);
  • promovarea Societății Antreprenoriale Studențești (SAS);
  • coorganizare competiții destinate studenților;
  • încheierea de parteneriate strategice cu reprezentanți ai mediului de afaceri al căror obiectiv a fost dezvoltarea unui mecanism de sprijin pentru studenți/masteranzi/doctoranzi în vederea tranziției de la sistemul de educație la piața muncii prin intermediul antreprenoriatului.
  • transmiterea periodică de informații în atenția studenților, absolvenților și tinerilor antreprenori ai universității, de a participa la activitățile organizate de USH Pro Business, pe pagina de Facebook a Societății Antreprenoriale Studențești a Universității Spiru Haret https://www.facebook.com/SASUniversitateaSpiruHaret precum și pe cea a centrului USH Pro Business https://www.facebook.com/www.ushprobusiness.ro.

Rapoarte S.A.S.

Activități S.A.S. 2021

Activități S.A.S. 2020

Activități S.A.S. 2018-2019

Activități S.A.S. 2016-2017

 

 

 

Evenimente și activități S.A.S.

Danube Youth Council

În cadrul Strategiei UE pentru Regiunea Dunării s-a agreat constituirea unui Consiliu al Tineretului Dunărean ( EUSDR Danube Youth Council -DYC) și a Rețelei Organizațiilor de Tineret din macro-regiunea Dunării (Danube Youth Organisations Network – DYON).
Semnalăm faptul că, în perioada 9 mai – 15 august 2022, se pot depune candidaturi pentru Consiliul Tineretului Dunărean, structură din care vor face parte câte 2 persoane din fiecare stat membru SUERD.

Informațiile necesare pentru depunerea candidaturilor pot fi obținute din anexă și accesând https://danube-region.eu/danube-youth-council/

Școala de Vară ARILOG

Masterat-ul în afaceri vă asigură drumul spre succesul antreprenorial!

„Am ales sa urmez cursurile Universității „Spiru Haret” tocmai pentru a îmi dezvolta competențele profesionale din sfera managementului și a administrării afacerilor. În această perioadă de 2 ani, nu doar ca am învățat aspectele teoretice ale unui business dar am avut chiar și ocazia să le aplic în cadrul acceleratorul universitar USH Accel organizat USH Pro Business. Luând în considerare toate aceste aspecte voi alege în mod clar continuarea studiilor în cadrul programului de Master, Managementul integrat al afacerilor, tocmai pentru a continua curba de învățare și a avea parte de sprijinul necesar în dezvoltarea completă a tuturor aptitudinilor necesare pentru a dezvolta un start up de succes”,  Andrei Alexandru Petrescu – student an 3, Management, câștigător al concursului USH Accel 2021- premiul I

Facultatea de Științe Economice București a dezvoltat în ultimii ani un program de Masterat în afaceri (Managementul Integrat al Afacerilor) care se individualizează pe piața educațională prin accentul deosebit pus pe aspectele practice și creative a dezvoltării afacerilor.

Programul este dedicat celor care vor să-și dezvolte abilitățile de lider, să dispună de competențele necesare conducerii activității dintr-o firmă sau un departament al acesteia, care doresc să-și completeze expertiza profesională cu una managerială.

Prin participarea la acest masterat veți avea o legătură permanentă cu USH Pro Business , centrul antreprenorial universitar, care deține propriul său ecosistem  din care fac parte 8 clustere și sute de firme!
De asemenea, veți beneficia de posibilități de accelerare a afacerii organizate prin centru nostru.

Atașam informațiile legate de organizarea și desfășurarea activității la acest program de studii.
Pentru informații suplimentare ne puteți scrie pe email: mia_admitere@spiruharet.ro sau se_iataganm@spiruharet.ro 

Pentru informații privind activitatea USH Pro Business ne puteți contacta la email: office@ushprobusiness.ro 
sau ne puteți urmări pe Facebook ,  LinkedIn , Instagram & YouTube