You are currently viewing Smart eHub – Digital Innovation Hub, Consortium Workshop – 6 iunie 2019, ora 10.00

Smart eHub – Digital Innovation Hub, Consortium Workshop – 6 iunie 2019, ora 10.00

Ne face o deosebita plăcere să vă invitam pe 6 iunie 2019, la sediul USH Pro Business, în București, la primul seminar  Smart eHub – Digital Innovation Hub, Consortium Workshop,  eveniment organizat de către coordonatorii Smart eHub – Digital Innovation Hub cu sprijinul European Innovation Management Academy EWIV.

În cadrul acestei întâlniri sunteți invitați să participați pentru doua teme majore:

ü  Importanța digitalizării pentru a fi competitiv pe piețele globale

ü  Identificarea serviciilor de digitalizare de care firmele au nevoie pentru a fi susținute de către consorțiu

Inovarea prin digitalizare este un concept ce ia amploare din ce în ce mai mult la nivel global. Utilizarea de tehnologii digitale reprezintă pentru mediul de afaceri integrarea în economia digitală globală pentru creșterea competitivității și asigurarea unei creșteri economice durabile. Principalul obstacol în procesul de transformare digitală al entităților juridice din regiune este know-how-ul și accesul la tehnologiile inovatoare și digitale. De aceea, noua platformă colaborativă inițiată de USH Pro Business, Smart Alliance Cluster și Clusterul Elinclus și-a propus dezvoltarea primului Centru de Inovare și Digitalizare (Digital Innovation Hub), denumit Smart eHUB.

Smart eHUB este singurul Digital Innovation Hub din regiunile București-Ilfov și Sud-Muntenia care beneficiază de co-finanțarea Comisiei Europene și și-a propus să devină principalul furnizor de servicii digitale capabil să ofere firmelor din sectorul privat, în special, dar și instituțiilor publice, cea mai buna expertiză și competențe pe tehnologii necesare transformării digitale, cum ar fi: procesare de date, IoT, IIoT, industria 4.0, M2M, inteligență artificială, electronică, robotică, cloud computing, tehnologii laser, printing 3D, blockchain, sisteme de informații spațiale sau geografice și altele.

§     Înscrierile și participarea se fac prin completarea Formularului de participare la eveniment (vezi anexa) și trimiterea lui la adresa de email office@ushprobusiness.ro

§     Evenimentul va avea loc la sediul USH  Pro Business, str. Nicolae Iorga nr 34-36, sector 1, începând cu ora 10.00

§  Data limită de confirmare a participării: 4  iunie 2019

§  Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la telefon 021.650.00.14/ 021.794.35.18, email office@ushprobusiness.ro  sau accesați www.ushprobusiness.ro

Descărcați invitația

Descărcați agenda evenimentului

Descărcați formularul de înscriere