You are currently viewing SEDINŢA DE CONSTITUIRE A GRUPULUI DE INIŢIATIVĂ PENTRU CONSILIUL CONSULTATIV – SUERD – 23 Octombrie 2018

SEDINŢA DE CONSTITUIRE A GRUPULUI DE INIŢIATIVĂ PENTRU CONSILIUL CONSULTATIV – SUERD – 23 Octombrie 2018

În data de 9 Octombrie 2018, Universitatea Spiru Haret a fost gazda conferinţei regionale “Regional Danube Strategy Summit” pentru evaluarea SUERD. Evenimentul a fost organizat de Asociația ”Comunitățile Locale Riverane Dunării” (CLDR) în cooperare cu Universitatea ”Spiru Haret” și cu Centrul Antreprenorial USH Pro Business. In cadrul conferinţei a fost prezentată HG nr. 462/28.06.2018, privind funcționarea sistemului de coordonare la nivel național a implementării Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării (SUERD) în conformitate cu care se va constitui Punctul Focal pentru Asistență Tehnica SUERD și care va deveni operațional până la sfârșitul acestui an.

Urmare acestei conferinţe, USH Pro Business, vă invită în data de 23 Octombrie 2018, să participaţi la evenimentul “Ședinţă de constituire a grupului de iniţiativă pentru Consiliul Consultativ – SUERD”, realizat în vederea accelerării constituirii Consiliului Consultativ Român.

În agenda evenimentului se vor dezbate următoarele :

Ø  Structura pe domenii a Consiliului Consultativ;

Ø  Interesul participanţilor pentru anumite priorităţi în SUERD;

Ø  Formarea unor grupe de lucru.

SUNT AŞTEPTAŢI

Ø  Reprezentanţi ai societăţii civile;

Ø  Reprezentanţi ai mediului academic;

Ø  Reprezentanţi ai mediului de afaceri;

Ø  ONG-uri

INFORMAȚII EVENIMENT

Ø  Evenimentul va avea loc la sediul USH PRO BUSINESS, str. Nicolae Iorga, Nr. 34 -36, etaj 1, Sector 1, București (fosta Ambasadă a Canadei – zona Piața Romană), în data de 23 octombrie 2018, ora 11.00

Ø  Înscrierile se fac prin completarea Formularului de participare la eveniment (vezi anexa) și trimiterea lui la adresa de email office@ushprobusiness.ro  până cel târziu la data de 20 octombrie 2018.

Ø  Menţionăm că sala de conferinţe are un număr limitat de locuri. Participarea la eveniment va fi confirmată în funcție de data trimiterii formularului de participare.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la telefon 021.650.00.14. sau la email office@ushprobusiness.ro

Descărcați invitația