You are currently viewing Expoziția internațională „PRODUS ROMÂNESC PE PIAȚA IRLANDEZĂ” Dublin, 2-3 iunie 2018

Expoziția internațională „PRODUS ROMÂNESC PE PIAȚA IRLANDEZĂ” Dublin, 2-3 iunie 2018

În ultimii ani, s-a observat o creștere continuă a modului în care sunt apreciate produsele românești pe piața irlandeza, datorată calității superioare și prețurilor competitive ale acestora, ceea ce a făcut ca imaginea produselor importate din România să fie din ce în ce mai bună.
Un factor important care a determinat acest lucru l-a reprezentat și comunitatea românească stabilită în Irlanda, a doua ca număr după cea poloneză, care prin promovarea produselor originare din România, alimentare și nealimentare, confirmă perspectivele uneipieţe de desfacere în continuă dezvoltare.
În acest context, USH Pro Business vă invită în perioada 2-3 iunie 2018, la Dublin, la a doua ediție a expoziției „PRODUS ROMÂNESC PE PIAȚA IRLANDEZĂ”, eveniment dedicat creării a numeroase oportunităţi de export pentru firmele participante din România și a unuiputernic impact pozitiv privind atractivitatea și deschiderea pieţei irlandeze pentru produsele și brand-urile românești, în contextul Brexit.

Despre Expoziția Internațională ”Produs românesc pe piața irlandeză”, ediția 2018

  • Expoziția își propune să prezinte publicului larg produsele românești într-un cadru organizat.
  • Principalul avantaj pe care îl aduce participarea la expoziție ține de stabilirea conexiunilor comerciale cu magazine aflate pe teritoriul Irlandei, la eveniment fiind invitați reprezentanți ai marilor supermarketuri.
  • În ultimii ani, s-a observat o creștere continuă a modului în care sunt apreciate produsele românești pe piața irlandeza, datorată calității superioare și prețurilor competitive ale acestora, ceea ce a făcut ca imaginea produselor importate din România să fie din ce în ce mai bună.
  • În rândul beneficiilor concrete de pe urma participării la expoziție se pot enumera: obținerea de contacte comerciale, dobândirea de informații despre piața locală și gusturile consumatorilor și despre potențiale oportunități de export.
  • Expozanții beneficiază de o platformă ideală de expunere a produselor alimentare și nealimentare, în condiții optime de igienă și siguranță, creându-se astfel un acces la un număr foarte mare de potențiali cumpărători.
  • Pe lângă spațiile destinate expozanților de produse și servicii românești, organizatorii vor amenaja și un stand de protocol pentru primirea oficialităţilor, invitaţilor de la diferite lanţuri de magazine, care vor fi întâmpinaţi cu tradiţionala pâine şi sare, alături de nelipsita degustare de vinuri româneşti.
  • Manifestarea va reuni atât expozanți de produse alimentare tradiționale și băuturi, cât și meșteșugari și comercianți de obiecte de artizanat, din cele mai diverse categorii și zone ale țării.
  • Se apreciază că la târg vor participa peste 80 de expozanţi cu produse artizanale, ceramică românească, agenții de turism, producători de brânzeturi/lactate, produse tradiţionale din carne, băuturi alcoolice, preparate alimentare tradiționale.
  • În cadrul târgului vizitatorii vor putea degusta produsele expuse, manifestarea constituind un bun prilej pentru micii producători şi pentru operatorii economici din industria alimentară de a-şi prezenta publicului ofertele.

Cum particip?

Producătorii și exportatorii români, din România, care doresc să-și promoveze produsele în cadrul evenimentului „Produs Românesc pe Piaţa Irlandeză”, se pot adresa pentru înscriere la telefon: 0740 521 967 sau e-mail: office@ushprobusiness.ro, până cel târziu la data de 25 mai 2018. Persoană de contact: domnul Costin Lianu, director general USH Pro Business