You are currently viewing EXPORTĂ cu ajutorul EXPERȚILOR FDA – 12 Decembrie 2019, București

EXPORTĂ cu ajutorul EXPERȚILOR FDA – 12 Decembrie 2019, București

Pentru a exporta alimente, băuturi sau suplimente alimentare în Statele Unite ale Americii, trebuie să respectați reglementările din SUA privind alimentația și medicamentele(FDA). Asigurați-vă că respectați pașii înainte de a exporta produsele.

Dacă vă gândiți să inițiați un export către SUA trebuie să țineți cont de faptul că există numeroase reglementări, solicitate de Food and Drug Administration (FDA), pe care va trebui să le îndepliniți. Aceste cerințe se aplică tuturor exportatorilor de produse alimentare, băuturi și suplimente alimentare, către SUA.

Reglementările FDA se referă la reguli pe care orice produs alimentar/băutură/supliment alimentar exportat trebuie să le îndeplinească, cu referire la conținutul  ingredientelor admise/respinse, etichetare, ambalaj, etc.

Registrar Corp,  companie specializată în asistență privind aplicarea și respectarea regulamentului FDA,

 vă va oferi imaginea de ansamblu a cerințelor reglementărilor solicitate de (FDA) cu referire la exportul către SUA precum și aspecte legate de cerințele federale, de stat și locale.

Cu peste 20 de filiale globale, 16000 de clienți în toată lumea și o experiență de peste 16 ani în reglementările FDA, Registrar Corp va fi prezentă în România, și în parteneriat cu USH Pro Business, vă invită la workshop-ul „Exportă cu ajutorul experților FDA”, eveniment ce va avea loc în data de 12 decembrie 2019, începând cu ora 10:00 AM.

AGENDĂ

  • Despre FDA (Food and Drug Administration)
  • Înregistrare la FDA
  • Conformitatea etichetelor
  • Verificare ingrediente
  • Înregistrare FCE  (Food Canning Establishment)
  • Elaborarea Notificării prealabile pentru export
  • Cerințele Legii privind modernizarea siguranței alimentare (FSMA- FDA‘s Food Safety Modernization Act)
  • Implementarea Planurilor de siguranță alimentară (Planuri HARPC)
  • Evitarea riscurilor
  • Opțiuni strategice de pătrundere pe piața americană

SPEAKERI

John Moysoglou

SEE Country Manager & Senior Regulatory Advisor at Registrar Corp & Director, Sales & Business Development at Elementals C.

Expert în coordonarea piețelor din Sud-Estul Europei prin dezvoltarea relațiilor de afaceri în strânsă legătură cu organizații naționale și regionale. Asigură o mai bună comunicare cu clienții exportatori pentru rezolvarea problemelor de reglementare și certificare FDA dar și pentru inovarea brandului companiilor.

Pe lângă suportul la nivel FDA, John conduce o echipă de experți comerciali care își propune să sprijine companiile globale în pătrunderea lor pe piața SUA, pe lanțurile de valoare până la distribuitori.

Echipa lui John vă ajută astfel să evitați verigi intermediare pentru a ajunge direct la distribuitori și cumpărători.

Conf. univ. dr. Costin Lianu

Director General USH Pro Business, Prorector Relații Internaționale

Universitatea “Spiru Haret”

Expert în Programul de cooperare Elvețiano – Român de susținere și promovare a exporturilor de produse ecologice.

Președinte Inter-Bio – organizație interprofesională pentru produse agroalimentare ecologice.

Președinte al Asociație Centrelor de Afaceri pentru Export (ACEX).

Coordonatorul ecosistemului de inovație al platformei USH Pro Business, care cuprinde hub-uri inovatoare din București, Brașov, Ploiești, Craiova, Constanța și Câmpulung.

Expert în strategii de export și de branding, Profesor asociat în cadrul programului MBA, catedra UNESCO, Universitatea București.

Coordonator al Strategiei Naționale de Export în perioada 2005-2015.

Descărcați invitația

Descărcați formularul de înscriere

Descărcați anexa