You are currently viewing „SOLUTII DE ACCESARE DE FONDURI EUROPENE PENTRU IMM-uri – Apel de proiecte POR, PNDR, FEADR & Strategia Dunarii”- 9 Februarie 2017 –

„SOLUTII DE ACCESARE DE FONDURI EUROPENE PENTRU IMM-uri – Apel de proiecte POR, PNDR, FEADR & Strategia Dunarii”- 9 Februarie 2017 –

Mediul de afaceri din Romȃnia are o lipsa acută de finanțări iar rata de absorbție a fondurilor europene este îngrijorătoare. Prin experții si partenerii noștri dorim sa vă oferim o șansa în plus de accesare a acestor fonduri.

Pe aceasta USH Pro Business în parteneriat cu ENTERPRISE EUROPE NETWORK vă invită să analizăm condițiile de eligibilitate pentru apelurile care urmează să vină, împreuna cu experți care vă pot explica cum au reușit alții să dezvolte proiecte şi finanțări care le-au propulsat afacerile.

Evenimentul se doreşte o dezbatere asupra modalităţilor concrete de pregătire şi depunere a proiectelor, precum şi măsuri de reducere a riscurilor, ce pot apărea în scrierea şi implementarea unui asemenea tip de proiect, corelate cu necesităţile de dezvoltare a propriei Dvs. companii.

Seminarul va avea loc in data de 9 februarie 2017 – începând cu ora 10.00, la sediul USH Pro Business din strada Nicolae Iorga nr.34-36, Etaj 1, Sector 1, București.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la office@ushprobusiness.ro

Descărcați invitația