You are currently viewing SME INSTRUMENT MASTERCLASS – 1 Iulie 2019 – Constanța

SME INSTRUMENT MASTERCLASS – 1 Iulie 2019 – Constanța

Orizont 2020 este cel mai mare program de cercetare și inovare al Uniunii Europene, cu fonduri de aproape 80 de miliarde de euro disponibile pe parcursul a 7 ani (2014-2020), pe lângă investițiile private. O parte a programului Orizont 2020 este instrumentul IMM-urilor.

Acest curs unic de formare permite organizațiilor să înțeleagă mai bine programul și să beneficieze de diversele oportunități de finanțare europene adecvate pentru IMM-uri. Cursul este conceput pentru a oferi participanților abilități și cunoștințe necesare pentru a realiza propuneri de înaltă calitate și succes pentru Etapa 1 și 2 a programului Orizont 2020.

  • Etapa 1 (subvenție de 50.000 EUR): studiu de fezabilitate tehnică, economică și de reglementare, realizarea unui plan de afaceri elaborat
  • Etapa 2 (până la 2,5 milioane EUR): testarea, optimizarea, validarea, demonstrarea pe scară largă a unui produs, proces sau serviciu inovator

Instrumentul IMM face parte din programul Orizont 2020, cel mai mare sistem de finanțare pentru cercetare și inovare din lume. Companiile sunt invitate să prezinte propuneri în care costurile activităților de inovare și chiar pre-comercializare sunt acoperite în proporție de 70%.

SME INSTRUMENT MASTERCLASS va fi un eveniment de o zi și va fi dedicat IMM-urilor inovatoare care lucrează la tehnologii cu un potențial revoluționar, care ar putea schimba sau deschide noi piețe europene.

Acesta este cel de-al treilea eveniment SME INSTUMENT MASTERCLASS organizat de USH Pro Business și ARS, după evenimentele din 17 decembrie 2018 și 12-14 martie 2019, care s-au concretizat în aplicarea cu succes a Etapei 1, la sfârșitul lunii mai 2019!

AGENDĂ EVENIMENT

• Prezentare completă a Instrumentului pentru IMM-uri, Etapa 1 și Etapa 2 (inclusiv modificările care vor intra în vigoare din septembrie 2019)

• Cele mai importante aspecte ale modelelor propuse

• Exemple câștigătoare de propuneri pentru Etapa 1 și Etapa 2

• Perspectiva evaluatorilor asupra a ce este bine de făcut( DOs) și ce nu (DONTs)

• Modele de maximizare a șanselor de succes

• Privire de ansamblu asupra feedback-ului raportului Comisiei Europene

Evenimentul va avea loc la sediul USH Pro Business Constanța din Strada Unirii, Nr. 32-34, Constanța.

Pentru înscrieri și confirmări de participare consultați Invitația și Formularul de participare

Descărcați invitația

Descărcați formularul de înscriere