You are currently viewing SMARTeMATCH 2019 – Digital Innovation Networking Event – 9 octombrie 2019

SMARTeMATCH 2019 – Digital Innovation Networking Event – 9 octombrie 2019

USH Pro Business, în calitate de membru al Smart eHub, centru regional de digitalizare, vă invită în data de 09 octombrie 2019, începând cu ora 9:00, la Universitatea Politehnică București -Biblioteca Centrală, să participați la evenimentul SMARTeMATCH 2019, eveniment organizat de echipa Digital Innovation Smart eHUB  (https://smartematch-2019.b2match.io/).

Pe parcursul întregii zile aveți posibilitatea de a stabili întâlniri cu companii care caută parteneri sau solicită/oferă produse și servicii care susțin creșterea cifrei de afaceri sau profitabilității afacerilor.

Invităm companii care sunt:

Ø  interesate de dezvoltarea afacerii și creșterea profitabilității, îndeosebi prin exploatarea soluțiilor de digitalizare aplicabile domeniilor lor de afaceri;

Ø  ofertanți de soluții de digitalizare, ITC, automatizare sau robotizare, etc care caută potențiali clienți sau doresc să cunoască mai bine cererea de astfel de servicii de pe piața românească;

Ø  interesate să întâlnească atât parteneri de afaceri și potențiali clienți pentru serviciile oferite cât și furnizori de produse, servicii sau know-how;

Ø  interesate să împărtășească ideile sau proiectele de inovare cu alți reprezentanți de afaceri, cercetare sau mediu academic.


Înregistrarea participării și stabilirea întâlnirilor se face on-line, utilizând platforma de https://smartematch-2019.b2match.io/.


Limba de înregistrare și prezentare a ofertelor/cererilor de întâlniri sau cooperare este limba engleză.


Modul de desfășurare a evenimentului este prezentat, în detaliu, la: https://smartematch-2019.b2match.io/page-3861

Pentru informații suplimentare și clarificare vă rugăm să apelați contactele de la: https://smartematch-2019.b2match.io/page-1231

Participarea la SMARTeMATCH 2019 este GRATUITA, în limita locurilor disponibile. Ne rezervăm dreptul de a selecta participanții pentru maximizarea succesului întâlnirilor de afaceri.

Vă informăm că în cazul în care sunteți interesați de acest demers, aveți și posibilitatea de a solicita ca înregistrarea să fie făcută pentru dumneavoastră de către organizatori la adresa office@ushprobusiness.ro. În urma înregistrării veți primi un mesaj de confirmare pe adresa dvs de email.