You are currently viewing SMART ALLIANCE INNOVATION SUMMIT – 23 Noiembrie 2017

SMART ALLIANCE INNOVATION SUMMIT – 23 Noiembrie 2017

USH Pro Business, partener activ în cadrul Smart Alliance – Innovation Technology Cluster, vă invită în data de 23 noiembrie 2017, să participați la a doua ediție a Smart Alliance Innovation Summit, cel mai mare eveniment dedicat prezentării soluțiilor create de specialiști români din sectorul IT&C pentru rezolvarea problemelor pe care sectorul de business le întâlnește în societatea românească, dar și la nivel european. Evenimentul reunește experți, antreprenori și idei inovatoare în industria IT&C.


Dinamismul și amploarea evenimentului sunt date de cele cinci secțiuni interactive – SMART Education Debate, SMART City Debate, SMART GDPR Debate, SMART Innovative Technologies și SMART Innovation – „Romanian Innovation Train” – unde vor fi puse în lumina reflectoarelor companiile membre care au dezvoltat soluții inovatoare Cross Industries cu ajutorul tehnologiilor de top la nivel global.


Smart Alliance Innovation Summit este singurul eveniment din România care aduce în discuție unele dintre cele mai importante teme ale României, unde liderii de piață în industria IT&C și cu factori de decizie din toate industriile vor interacționa prin dezbateri interactive cu scopul de a găsi soluții concrete prin care să putem ajuta, împreună, la dezvoltarea durabilă a României. Evenimentul este organizat de Smart Alliance – Innovation Technology Cluster la Hotel Intercontinental, Sala Ronda, ora 08.30.


Pentru informații suplimentare accesați pagina oficială a evenimentului www.summit.smartalliance.ro sau link http://bit.ly/ SummitSmartAlliance