You are currently viewing PRODUSELE APICOLE DE LA PRODUCĂTOR LA CONSUMATOR: CONSTRÂNGERI ȘI SOLUȚII ÎN ASIGURAREA TRASABILITĂȚII ȘI AUTENTICITĂȚII -19 Octombrie 2021, ora 16.00

PRODUSELE APICOLE DE LA PRODUCĂTOR LA CONSUMATOR: CONSTRÂNGERI ȘI SOLUȚII ÎN ASIGURAREA TRASABILITĂȚII ȘI AUTENTICITĂȚII -19 Octombrie 2021, ora 16.00

Completați confirmarea de participare click

Pentru conectare la eveniment click pe link https://global.gotomeeting.com/join/148983541

Fiecare industrie va trebui să se transforme și să adopte tehnologiile moderne în următorii câțiva ani, inclusiv apicultura. 
În acest sens, vă invităm în data de 19 Octombrie de la ora 16:00 la evenimentul online
– „PRODUSELE APICOLE DE LA PRODUCĂTOR LA CONSUMATOR: CONSTRÂNGERI ȘI SOLUȚII ÎN ASIGURAREA TRASABILITĂȚII ȘI AUTENTICITĂȚII” pentru a discuta despre cum putem crește productivitatea fermelor apicole prin implementarea de tehnologii moderne și sisteme de trasabilitate.

Evenimentul este organizat de USH Pro Business și asociația Inter-Bio în parteneriat cu APIARY BOOK, cu suportul Smart eHub și Wallachia eHub.

Trasabilitatea produselor apicole are în vedere achiziționarea, documentarea, întreținerea și aplicarea informațiilor referitoare la toate procesele din întregul lanț de distribuție, pentru a oferi consumatorilor și altor părți interesate informații legate de originea, localizarea și istoricul unui produs.

Trasabilitatea este o cerință obligatorie pentru sectorul apicol, aducând multe beneficii, precum:

  • Crearea unui nume cunoscut pe piață și creșterea încrederii consumatorilor față de numele firmei
  • Creșterea siguranței clienților și al nivelului lor de încredere în produsele apicole
  • Protecția siguranței produselor apicole
  • Protecția sănătății albinelor
  • Supravegherea operațiilor de management a reziduurilor alimentare
  • Eficiența produselor apicole

INVITAT SPECIAL:  APIARY BOOK

Apiary Book este un startup AgriTech care oferă o soluție completă pentru gestionarea stupinelor, monitorizarea stupilor și analiza datelor despre coloniile de albine și factorii de mediu care le afectează sănătatea. În prezent lucrează pentru a dezvolta un sistem complet pentru trasabilitatea produselor apicole, de la apicultor până la consumatorul final al mierii.

Misiunea Apiary Book este de a ajuta apicultorii din întreaga lume să ia decizii mai bine informate pe baza datelor istorice, a condițiilor actuale și a celor mai bune practici în apicultură.

Cu sprijinul activ al comunității și utilizarea tehnologiilor inovatoare, Apiary Book a devenit cea mai populară soluție de gestionare a stupinei pentru apicultori la nivel mondial.

Aplicația este folosită lunar de peste 25.000 apicultori din întreaga lume, fiind tradusă în 19 limbi!

AGENDA

16.00SESIUNE DESCHIDERE

16.00-16.15NOUA POLITICĂ AGRICOLĂ COMUNĂ ȘI IMPACTUL EI ASUPRA PRODUCĂTORILOR ECOLOGICI ÎN DOMENIUL APICOL PROPUNERI INTER-BIO, DE ACȚIUNI PENTRU INTEGRAREA ÎN PLANUL NAȚIONAL A AGRICULTURII ECOLOGICE.Prof. dr. Costin Lianu, Președinte Asociația Inter-Bio

16.15-16.25CONSTRÂNGERI ÎN APICULTURĂ – PUNCT DE VEDERE AL CLUSTERULUI BIONESTCătălin Maxim, Cluster Manager

16.25-16.35CONSTRÂNGERI DE TRASABILITATE, DE LA APICULTOR LA CONSUMATORAlina Varadi, Manager Casa Bio

16.35-17.00SOLUȚII PRIVIND AUTENTICITATEA ȘI TRASABILITATEA PRODUSELOR APICOLEBogdan Iordache, Apiary Book

19 Octombrie 2021 Ora 16.00      

  Platforma online GoToMeeting                                                                         

 https://global.gotomeeting.com/join/148983541