You are currently viewing Prezentare soluții de automatizare oferite de Optimizd AI – 29 Martie 2024, ora 12:00

Prezentare soluții de automatizare oferite de Optimizd AI – 29 Martie 2024, ora 12:00

WEH-ACCEL este un accelerator care vizează transformarea digitală a IMM-urilor, start-up-urilor și a altor entități publice prin oferirea unui program de mentorat prin networking in comunitatea centrului pentru testarea si validarea unor idei de soluții digitale.

Beneficiile participării la programul WEH-ACCEL:
● Acces la ecosistemul de inovare care vă ajută să vă extindeți afacerea;
● Dezvoltarea competențelor digitale și a unor soluții digitale care să sprijine creșterea afacerii dvs;
● Dezvoltare antreprenorială;
● Program de mentorat de la cei mai buni profesioniști din diverse industrii.

Optimizd AI este o companie din România cu peste 10 ani de experiență în dezvoltarea și implementarea soluțiilor de AI, specializată în oferirea de servicii personalizate și integrate, de la concept până la execuție. Expertiza Optimizd AI acoperă o gamă largă de subdomenii din zona de inteligență artificială puse la dispoziția clienților.

Evenimentul se înscrie în programul WEH-ACCEL Networking, Matchmaking și sesiuni de mentorat, inițiat de coordonatorul proiectului Wallachia eHUB (WEH), Universitatea Spiru Haret și care se desfășoară periodic de către membrii consorțiului care se înscriu în program.

Evenimentul va avea loc în data de 29 Martie 2024, începând cu ora 12.00, în format online pe platforma Microsoft Teams: https://teams.live.com/meet/949437052383?p=umTjQok5oGPkDU2A

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la  office@ushprobusiness.ro