You are currently viewing Conferința CONCLUZII MODULUL I AL PROIECTULUI ”SERVICII INTEGRATE DE EXPORT PENTRU IMM-URILE DIN ROMÂNIA” – 24 iulie 2018

Conferința CONCLUZII MODULUL I AL PROIECTULUI ”SERVICII INTEGRATE DE EXPORT PENTRU IMM-URILE DIN ROMÂNIA” – 24 iulie 2018

Avem deosebita plăcere să vă invităm la evenimentul care marchează încheierea primului modul al proiectului “Servicii de export pentru IMM-urile din România”, dedicat instruirii firmelor, în cadrul căruia vor fi analizate rezultatele intermediare și sustenabilitatea Centrelor de Afaceri de Export (CAE). Evenimentul va avea loc pe 24 Iulie 2018, la București, în incinta Palatului Patriarhiei, sala Conventus, începând cu ora 10:00.

La finalul primului modul au fost selectate firmele care vor participa la modulul al doilea, „Activități de participare la târguri internaționale”, care a debutat cu pregătirea pentru cele șase târguri selecționate, pentru a asigura o lansare cu succes pe piețele externe. În plus, cu scopul de a susține firmele la export, în această etapă se vor organiza activități de promovare a produselor pe piețele țintite și sesiuni de matchmaking.

În cadrul evenimentului vor fi dezbătute și posibilitățile de dezvoltare și sustenabilitate a  Centrelor de Afaceri pentru Export, aflate în fața provocării de a folosi experiența acumulată pentru a permite continuitatea serviciilor după finalizarea proiectului și crearea unui model de afaceri replicabil în celelalte regiuni ale României.

La eveniment vor participa reprezentați ai instituțiilor publice, parteneri centrali și regionali, IMM-uri și reprezentanți ai presei. Pentru confirmarea participării, vă rugăm să ne transmiteți un email la adresa office@ushprobusiness.ro .