You are currently viewing Beneficii pentru fermieri prin proiectul Agroecology-TRANSECT: schema de certificare în agroecologie – 10 APRILIE 2023

Beneficii pentru fermieri prin proiectul Agroecology-TRANSECT: schema de certificare în agroecologie – 10 APRILIE 2023

Avem plăcerea să vă invităm să participați la un prim grup de discuții despre dezvoltarea unei scheme voluntare, private, certificate pentru agroecologie, în special în domeniul culturilor de cereale, neperene . Grupul de discuții se desfășoară în cadrul proiectului Agroecology-TRANSECT, obiectivul general al acestuia fiind acela de a sprijini realizarea obiectivelor agroecologice prin centre de inovare. Centrul de inovare selecționat în proiectul finanțat prin Comisia Europeana este Bio Danubius. Acest proiect a primit finanțare de la Uniunea Europeană prin intermediul programului Orizont Europa, în cadrul acordului de grant 101060816, și se desfășoară din septembrie 2022 până în februarie 2026.

În cadrul acestor grup de discuții conduse de Bio Danubius, investigăm factorii cheie și blocajele în calea realizării unei scheme voluntare. Discuțiile vor identifica preocupările legate de dezvoltarea schemei și sprijinul pe care fermele l-ar dori pentru a-și susține procesul decizional.

Vizualizați invitația