You are currently viewing USH Pro Business promotor marcant și activ al Strategiei UE pentru Regiunea Dunării (SUERD)

USH Pro Business promotor marcant și activ al Strategiei UE pentru Regiunea Dunării (SUERD)

Joi, 28 iunie 2018, Universitatea Spiru Haret prin Centrul Antreprenorial USH Pro Business, alături de TVH și Opinia Națională (parteneri media Asociați) a participat la dezbaterea publică organizată  la sediul Ministerului Afacerilor Externe,  prin care a fost marcată Ziua Internațională a Dunării.

Evenimentul a coincis cu intensificarea pregătirilor privind preluarea Președinției Strategiei UE pentru Regiunea Dunării (SUERD), cu ocazia Forumului ce va avea loc la Sofia în luna octombrie 2018.

Dezbaterea  a vizat ”Stadiul pregătirilor României privind preluarea Președinției anuale a Strategiei UE pentru Regiunea Dunării. Importanța dialogului dintre autoritățile publice și societatea civilă din România”.

Concluziile dezbaterii publice au evidențiat următoarele direcții de acțiune: organizarea mai multor reuniuni în țară cu ministerele de resort și cu organizațiile societății civile implicate în aceste demersuri; rolul clusterelor și hub-urilor; favorizarea cooperării transnaționale între acestea. 

Domeniile predilecte, selectate de către MAE, sunt cele în care mediul de afaceri românesc excelează: fitofarmacie, IT&C, textile, industria lemnului, bioeconomie, industrii creative.

USH Pro Business

Evenimente, Comunicare și  Internaționalizare

Str. Nicolae Iorga nr 34-36,

București, sector 1

Tel:  +40 216 500 014

E-mail : office@ushprobusiness.ro

www.ushprobusiness.ro