You are currently viewing SME INSTRUMENT MASTERCLASS PENTRU DEPĂȘIREA INCAPACITĂȚII DE FINANȚARE A INOVĂRII LA NIVEL DE IMM-URI

SME INSTRUMENT MASTERCLASS PENTRU DEPĂȘIREA INCAPACITĂȚII DE FINANȚARE A INOVĂRII LA NIVEL DE IMM-URI

Instrumentul IMM, parte a celor mai mari linii de finanțare europene dedicate cercetării aplicate și inovării, rămâne aproape neutilizat de IMM-urile din Romania, deși acoperă cca 70% din activitățile de inovare pre-comercială ale unui IMM și-i dă  șansa acestuia să beneficieze ulterior și de alte scheme de susținere  pentru a acționa pe piețele externe. USH Pro Business a organizat în data de 17 decembrie 2018, primul eveniment ”SME Instrument Masterclass, cu experți internaționali care au lucrat la depunerea de astfel de proiecte și pot contribui cu expertiză la nivel managerial pentru inovare aplicată, pentru o informare corectă și consiliere asupra modalităților practice prin care firmele românești pot valorifica acest mare potențial de finanțare.

„Este primul eveniment de acest gen și, deși organizat în preajma sărbătorilor, a stârnit un interes deosebit. Instrumentul este la îndemâna oricărei firme cu potențial  de inovare, care are determinare și perseverență în a intra pe piață cu un produs nou. Împreună cu partenerii noștri, susținem firmele dornice să aplice. Fără inovare firmele românești nu vor rezista iar neutilizarea acestui instrument este o mare pierdere” a declarat domnul Costin Lianu, Director General USH Pro Business și Prorector Relații Internaționale, Universitatea Spiru Haret.

USH Pro Business

Evenimente, Comunicare și Internaționalizare

Str. Nicolae Iorga nr 34-36,

Sector 1, București

Tel: +40 216 500 014

E-mail : office@ushprobusiness.ro

www.ushprobusiness.ro