You are currently viewing Centrul antreprenorial universitar USH Pro Business, al Universitatii Spiru Haret, este membru al CNTD din cadrul Autorității pentru Digitalizarea Ro

Centrul antreprenorial universitar USH Pro Business, al Universitatii Spiru Haret, este membru al CNTD din cadrul Autorității pentru Digitalizarea Ro

Pentru implicarea activă în servicii specializate în domeniul digitalizării, centrul USH Pro Business a devenit membru al Consiliului Național de Transformare Digitală (CNTD), din cadrul Autorității pentru Digitalizarea României (ADR). CNTD organismul consultativ al ADR, are ca obiectiv principal sprijinirea dezvoltării tehnologice, economice și sociale a României. Statutul de membru în CNTD a fost validat prin decizia președintelui ADR, conform prevederilor HG 89/2020, art. 17, alin. (6).

De asemenea, USH Pro Business este membru fondator în hub-uri de digitalizare care deservesc regiunile de dezvoltare București–Ilfov și Sud–Muntenia. Deține un centru de transfer tehnologic acreditat din 2018 și este membru în consorțiu de clustere în Regiunea Sud-Muntenia.

Din 2018 este coordonator sectorial în Consiliul Consultativ SUERD, iar anul acesta a devenit partener MFE pe specializarea inteligentă POIDS (Programul Operațional Incluziune și Demnitate Socială), pentru perioada 2021-2027.

„Prezența în acest consiliu ne va permite să participăm activ la transpunerea în practică a transformării digitale a României prin aportul expertizei rețelei de inovare digitală dezvoltată de USH Pro Business. Dimenisunea digitală a competitivității și inovării este vitală precum apa pentru plante pentru că mediul digital s-a dezvoltat peste tot în lume și nu mai există drum înapoi” a declarat Costin Lianu, Director general, USH Pro Business.

USH Pro Business

www.ushprobusiness.ro