You are currently viewing Universitatea Spiru Haret a participat ca expozant la Kavala Expo 2023

Universitatea Spiru Haret a participat ca expozant la Kavala Expo 2023

La sfârșitul lunii septembrie a.c., Universitatea Spiru Haret a fost reprezentă la Kavala Expo 2023 de către conf. univ. dr. Costin Lianu-Prorector  USH și  prof. univ. dr. Ana Roxana Stefanescu – Facultatea de Științe Juridice și Științe Economice Brașov.

Cu acest prilej s-au dezvoltat relații cu International Hellenic University Kavala (University Center of International Programmes of Studies (UCIPS)/ School of Humanities, Social Sciences and Economics, School of Science and Technology www.ihu.gr), cu privire la programe Erasmus.

Prezența Universității Spiru Haret în cadrul centrului expozițional, concretizată prin activitățile USH Pro Business, a completat în mod constructiv schimburile la nivel academic facilitate de programele Erasmus. Prin prezența noastră la acest eveniment s-au stabilit noi legături de cooperare în domeniile de cercetare și inovare precum și în plan educațional a declarat conf. univ. dr. Costin Lianu director general USH Pro Business  și prorector USH, organizator al participării românești.

Participarea Universității Spiru Haret la Kavala Expo 2023 a fost evidențiată și de către Universitatea din Kavala printr-un comunicat în care se precizează că “lângă noi s-a aflat o delegație a Universității private din România, Universitatea SPIRU HARET, care a ocupat un întreg colț al expoziției cu multe cadouri și materiale informative grafice detaliate”.

„Cu ocazia întâlnirilor din perioada expoziției s-au profilat noi oportunități de colaborări internaționale, printre care participarea USH în organizația PrimeNetworking, organizație ce reunește universități din 19 țări europene și are ca scop dezvoltarea și promovarea educației multiculturale și interdisciplinare precum și cooperarea între universități și întreprinderi”, a declarat prof. univ. dr. Ana Roxana Ștefănescu – Facultatea de Științe Juridice și Științe Economice Brașov.

Alături de Universitatea Spiru Haret au participat în calitate de expozanți și un grup de 12 organizații, firme, clustere, asociații și centre de cercetare, această participare fiind posibilă urmare unei rodnice cooperări dintre Inter-Bio și Camera de Comerț și Industrie Kavala.

USH Pro Business

Evenimente, Comunicare și Internaționalizare