You are currently viewing Supraviețuire prin inovare

Supraviețuire prin inovare

În zilele de 25 și 26 iulie ac, USH Pro Business împreună cu partenerii săi, clusterele inovative regionale Bio Concept Valea Prahovei, Danube Furniture Cluster și Danube Engineering Hub, au organizat la Ploiești la sediul Centrului de Transfer Tehnologic al Universității ”Spiru Haret” evenimentul „Oportunităţi de dezvoltare pentru IMM-uri şi Clustere”, un workshop privind managementul inovării.

Seminarul a vizat transferul de cunoștințe din domeniul inovării și internaționalizării către IMM-uri și clustere, precum și oportunitățile de finanțare pentru acestea în exercițiul financiar 2021-2027.

În cadrul evenimentului au fost prezentate pe larg beneficiile inovării în cultura organizațională a IMM-urilor, precum și modalități concrete de a asigura managementul inovării pentru trei industrii, respectiv industria componentelor auto, agricultură ecologică și IT&C.

Seminarul a promovat un proiect axat pe inovare al firmei de consultanță Loop Operations. Firmele participante vor beneficia de asistență gratuită în elaborarea și implementarea unei strategii de promovare și internaționalizare bazată pe specializare inteligentă.

„Centrul USH Pro Business este dedicat managementului inovării, specializării inteligente, internaționalizării firmelor și a clusterelor. Considerăm că există numeroase resurse de dezvoltare de produse și servicii noi, de optimizare a proceselor și de accelerare a finanțărilor care nu sunt cunoscute suficient de către firme. Elaborarea de strategii cu această țintă de către managerii de firme este primul pas în lupta pentru supraviețuire. Firmelor participante le acordăm tot sprijinul în aceste demersuri prin ecosistemul nostru inovativ” a declarat Conf. univ. dr. Costin Lianu, Director General USH Pro Business.

USH Pro Business

Evenimente, Comunicare și Internaționalizare

Str. Nicolae Iorga nr 34-36,

Sector 1, București

Tel: +40 216 500 014

E-mail : office@ushprobusiness.ro

www.ushprobusiness.ro