You are currently viewing Seminar „ Oportunități și soluții de finanțare a afacerilor în domeniul sănătății umane”/ 27 iunie 2016

Seminar „ Oportunități și soluții de finanțare a afacerilor în domeniul sănătății umane”/ 27 iunie 2016

Programul de sustinere a operatorilor economici „Perspectivele pietei” a inregistrat luni 27 iunie 2016 un nou eveniment organizat de catre USH Pro Business. Evenimentul a abordat tema „Oportunitati si solutii de finantare a afacerilor in domeniul sanatatii umane” dintr-o perspectiva antreprenoriala insistand pe implicatii si solutii de finantare in programul Orizont 2020.

Din discutii si prezentari a reiesit ca abordarea integrala si holistica a sanatatii umane, ofera perspectiva inovarii ca rezultat al cercetarii aplicate, care poate sa conduca la produse si servicii noi. Au fost investigate astfel de solutii si prezentate surse de finantare in domeniu. De asemenea a fost promovata Conferinta Inter-Regionala Europeana One Health Bucuresti ce va avea loc in perioada 11-24 septembrie 2016.

In cadrul dezbaterilor s-a evidentiat si importanta autoritatilor locale in promovarea sanatatii integrale pornind de la un caz de buna practica din Franta, respectiv Vichy Spa.

Urmare discutiilor USH Pro Business va dezvolta parteneriate cu firmele prezente pentru accesul la finantari europene.