You are currently viewing Participarea USH Pro Business la Conferința Mondiala ”The University-Industry Interaction”Amsterdam/ 1-3 iunie 2016

Participarea USH Pro Business la Conferința Mondiala ”The University-Industry Interaction”Amsterdam/ 1-3 iunie 2016

In perioada 1-3 iunie USH Pro Business a participat la Coferinta Mondiala ” The University – Industry Interaction” organizata la Amsterdam, de catre reteaua  mondiala UIIN, University Industry Network care cuprinde peste 100 de  universitati din intrega lume.

Conferinta a fost concetrata pe dezbaterea celor mai bune practici ale universitatilor antreprenoriale sub genericul „Provocari si solutii pentru dezvoltarea universitatilor antreprenoriale si a fortelor de inovare colaborativa”. Dezbaterile au evidential rolul central al universitatilor in economia globala si noua faza a economiei cunoasterii in crearea, dezvoltarea si promovarea intreprinderilor si retelelor  de intreprinderi colaborative si inovative.

Dezbaterile confirma faptul ca prin crearea USH Por Business, USH se inscrie pe linia celor mai avansate universitati sub acest aspect iar activitatile de sustinere ale firmelor, inclusiv start up-uri ,bine apreciate de interlocutori, sunt in linie cu cele mai bune practici in domeniu.