You are currently viewing Eveniment B2B „Meet the markets” / Program „Joint Business Support” 26. ianuarie.2016

Eveniment B2B „Meet the markets” / Program „Joint Business Support” 26. ianuarie.2016

Marti, 26 ianuarie 2016, incepand cu ora 10.00,  USH Pro Business a organizat un eveniment nou, dedicat internationalizarii si dezvoltarii sustenabile a exportului atat pe piete UE cat si din afara acesteia. Evenimentul este organizat sub genericul „Meet the markets” si face parte din programul de sustinere a operatorilor economici „Joint business support”.


Prin acest eveniment USH Pro Business isi consolideaza rolul de ofertant de servicii suport pentru mediul de afaceri deschizand calea unor cooperari pe termen lung cu firmele participante.


La eveniment au participat un numar important de firme de prestigiu romanesti activand in proiectarea, executia, livrarea, instalarea, exportul de echipamente si componente industriale specifice unor domenii precum: industria alimentara, producerea si transmiterea energiei, chimie si petrochimie,  telefonie si telemetrie. De asemenea au fost prezenti si producatori de produse agroalimentare.


Firmele si-au manifesta interesul pentru o gama larga de servicii oferite de USH Pro Business in domeniul internationalizarii, consultantei, trainingului, organizare de evenimente, acces la fonduri europene, etc


Actiuni similare vor fi realizate pe tot parcursul intregului an fiind deja planificate astfel de evenimente pentru lunile martie si aprilie.
Pentru evenimentele programate in lunile urmatoare va rugam sa consultati www.ushprobusiness.ro