You are currently viewing Eveniment B2B „Meet the markets” / Program „Joint Business Support” 16. februarie.2016

Eveniment B2B „Meet the markets” / Program „Joint Business Support” 16. februarie.2016

Marti, 16 februarie 2016, incepand cu ora 10.00,  USH Pro Business a organizat un eveniment nou, dedicat internationalizarii si dezvoltarii sustenabile a exportului atat pe piete UE cat si din afara acesteia. Evenimentul a fost organizat sub genericul „Meet the markets” si face parte din programul de sustinere a operatorilor economici „Joint business support”.


Prin acest eveniment USH Pro Business isi consolideaza rolul de ofertant de servicii suport pentru mediul de afaceri deschizand calea unor cooperari pe termen lung cu firmele participante.


La eveniment au participat un numar de 11 firme de prestigiu romanesti ce activeaza in  industria turismului de incoming, la eveniment fiind prezenta si  Asociatia de Incoming Romania.


Au fost analizate oprotunitati de atragere de turisti din Rusia in Romania, in contextul reorientarii unei mari parti a acestora catre zone din Europa de Est.
Se preconizeaza organizarea unui eveniment B2B cu operatori rusi, la Moscova, evenimentul urmand a fi organizat cu sprijinul biroului din Moscova a firmei internationale Creative Expert Consulting.


Firmele care nu au participat la eveniment dar sunt interesate sa se promoveze pe piata rusa pot urmari pe site www.ushprobusiness.ro oferta de colaborare.


Actiuni similare vor fi realizate pe tot parcursul intregului an fiind deja planificate astfel de evenimente pentru lunile martie si aprilie.