You are currently viewing Eveniment B2B „Meet the markets” / Program de sustinere a operatorilor economici: Industria Producatorilor de Mobila

In zile de 7 si 8 aprilie 2016, USH Pro Business a organizat la Romexpo, impreuna cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR), o intalnire cu mediul de afaceri din industria mobilei.

Cu acest prilej a fost prezentat un studiu elaborat la cererea APMR privind valorificarea masei lemnoase in context national si european, studiu intocmit de o echipa de cercetatori USH din Bucuresti si Campulung. Studiul  doreste sa contribuie la fundamentarea unor initiative indreptate spre cresterea competitivitatii firmelor producatoare de mobila, in contextul in care Romania are nevoie de strategii care sa permita exportul de produse cu valoare adaugata ridicata si nu de materii prime. In cadrul dezbaterilor ce au urmat, studiul a fost bine apreciat de APMR si firmele de mobila participante, urmand sa fie publicat.

De asemena a fost prezentat potentialul pietei ruse de catre grupul european CREATIVE EXPERT CONSULTING, companie specializata in matchmaking la nivel international si sustinerea exportatorilor pe pietele internationale

Firmele care nu au participat la eveniment dar sunt interesate sa se promoveze pe piata rusa pot urmari pe site www.ushprobusiness.ro oferta de colaborare. Evenimentul a fost mediatizat si prin TVH.