You are currently viewing Delegația provinciei Riau din Indonezia ia ca model învățământul privat din România prin Universitatea Spiru Haret

Delegația provinciei Riau din Indonezia ia ca model învățământul privat din România prin Universitatea Spiru Haret

USH Pro Business a primit azi, 3 iulie 2018, vizita unei delegații indoneziene formată din reprezentanți ai Casei Regionale a Provinciei Riau, respectiv autorități locale indoneziene, cadre universitare și membri ai unor partide politice interesați de dezvoltarea învățământului indonezian urmând exemplul Universității Spiru Haret.

Scopul vizitei delegației indoneziene a fost acela de a realiza contacte cu universități din România atât pentru o documentare asupra mediului universitar și a politicilor educaționale din România, cât și pentru a dezvolta parteneriate cu institute de învățământ superior.

”Delegația indoneziană a vizat întâlnirea cu universitatea noastră urmare unei lungi colaborări între Universitatea Spiru Haret și mediile academice din Indonezia. Există un interes deosebit în a prelua experiența noastră, de universitate antreprenorială, având în vedere deschiderea pe care o avem ca universitate privată spre forme de învățământ cât mai atractive dezvoltării antreprenoriale” a declarat Costin Lianu, Prorector al Universității Spiru Haret.

În cadrul discuțiilor purtate la centrul USH Pro Business, centru antreprenorial a universității, s-au stabilit o serie de oportunități de colaborare de viitor în domeniul cercetării aplicate pe nevoile mediului de afaceri și transfer de bune practici.

Provincia Riau este cea mai bogată provincie în petrol, din cele 34 ale Indoneziei, fiind apropiată geografic de Singapore și Kuala Lumpur, prezentând din acest punct de vedere un potențial de dezvoltare important în context regional.

03 Iulie 2018

USH Pro Business

Evenimente, Comunicare și  Internaționalizare

Str. Nicolae Iorga nr 34-36,

București, sector 1

Tel:  +40 216 500 014

E-mail : office@ushprobusiness.ro

www.ushprobusiness.ro