You are currently viewing ”Danube Furniture Cluster” își dezvoltă capacitatea de acțiune pe piață

”Danube Furniture Cluster” își dezvoltă capacitatea de acțiune pe piață

La data de 9 august 2019, la Buzău, a avut loc întâlnirea de lucru a clusterului Danube Furniture, prilej cu care a fost analizată strategia de dezvoltare a clusterului pentru perioada sfârșit 2019-2020, cu accent pe atragerea de noi membrii și creșterea capacității organizaționale. De asemenea, clusterul vizează creșterea vizibilității și atractivității. La întâlnire au participat reprezentanți ai companiilor LUX ARTIM SRL, USH PRO BUSINESS, MOBIMAR EXPERT SRL, ARTA LEMNULUI SA, ROMVITRINE SRL, NEO PAL GRUP SRL, BAIBIA KIND SRL.

„Intenționăm ca în perioada următoare să creștem vizibilitatea acțiunilor noastre printr-o abordare manageriala solidă a clusterului, astfel încât să atragem în această alianță cât mai multe firme din cele patru regiuni de dezvoltare și să devenim în viitor un pol de competitivitate” a declarat domnul conf. univ. dr. Costin Lianu prorector USH, director general USH Pro Business și vicepreședinte al asociației.

„Asociația Danube Funriture Cluster s-a dezvoltat organic după ce am creat o adevărată comunitate de practică în care am discutat opțiunile noastre strategice de a fi competitivi împreună. Am căutat o viziune comună care să ne ducă la succes în afaceri și am realizat că Danube Furniture Cluster e platforma colaborativă  prin care vom fi mai vizibili și eficienți” a declarat Gabriel Năfureanu, președinte al Asociației Danube Furniture Cluster și administrator al societății Lux Artim SRL din Onești.

USH Pro Business

Evenimente, Comunicare și Internaționalizare

Str. Nicolae Iorga nr 34-36,

Sector 1, București

Tel: +40 216 500 014

E-mail : office@ushprobusiness.ro

www.ushprobusiness.ro