You are currently viewing Participă și tu la cursuri destinate creșterii nivelului de competențe digitale !

Participă și tu la cursuri destinate creșterii nivelului de competențe digitale !

„Digitalizarea afacerii” și „transformarea digitală a afacerii” sunt cuvintele-cheie ale ultimului deceniu, această terminologie continuând să domine piața de afaceri dintr-un motiv bine întemeiat.

Companiile care au integrat deja tehnologii digitale monitorizează eficiența financiară a investiției, iar impactul estimat depășește 30% conform studiului „Digitalizarea în IMM-urile din România 2023„ realizat de MKOR Consulting.

  • 57% dintre IMM-urile participante măsoară impactul digitalizării în cifra de afaceri. Acest procent este chiar mai mare în cazul companiilor mijlocii, de 66%.
  • 4 din 10 microîntreprinderi consideră esențială investiția în tehnologii adecvate, în timp ce un procent similar dintre firmele mijlocii prioritizează dezvoltarea expertizei digitale în plan intern.
  • 67% dintre IMM-uri caută tehnologii digitale pentru optimizarea proceselor și fluxurilor de lucru și jumătate caută soluții de managementul datelor. În etapa de documentare preachiziție decidenții apelează cel mai frecvent la recomandările primite de la partenerii de afaceri.
  • Digitalizarea poate aduce o creștere de 30% în cifra de afaceri pentru IMM-uri

Participă și tu la cursuri destinate creșterii nivelului de competențe digitale !

Pentru înscrieri și informații https://apic.spiruharet.ro/ sau office@ushprobusiness.ro

Campanie de conștientizare a angajatorilor derulată în cadrul proiectului „Angajați performanți, întreprinderi competitive!” (POCU/860/3/12/142460)