You are currently viewing Ești angajat al unui IMM din regiunile Centru, Sud-Muntenia, Nord-Est, Sud-Est, Sud-Vest Oltenia ? Poți participa gratuit la cursuri de competențe digitale!

Ești angajat al unui IMM din regiunile Centru, Sud-Muntenia, Nord-Est, Sud-Est, Sud-Vest Oltenia ? Poți participa gratuit la cursuri de competențe digitale!

Continuăm înscrierile pentru cursuri de competențe digitale pentru angajații din IMM-urile românești ! Vă puteți înscrie chiar acum la unul dintre cursurile organizate în cadrul proiectului „Angajați performanți, întreprinderi competitive!” , POCU/860/3/12/142460

  • 50 de întreprinderi din regiunile mai puțin dezvoltate identificate și selectate, prin intermediul campaniilor de conștientizare, pentru a furniza persoane angajate care compun grupul țintă al proiectului. Puteți consulta aici Lista codurilor CAEN aferentă IMM-urilor care pot face parte din grupul țintă al proiectului și lista domeniilor și subdomeniilor de specializare inteligentă și sănătate „Angajați performanți, întreprinderi competitive!” , POCU/860/3/12/142460
  • 500 de angajați beneficiază de programe de formare și dobândesc competențe în domeniul TIC și sunt sprijiniți direct prin implementarea activităților proiectului în contextul obiectivului specific 3.12.
  • 460 angajați certificați și care dobândesc competențe în sectoarele economice/domeniile cu specializare inteligență aferente SNC și SNCDI.
  • 50 de întreprinderi furnizoare de persoane angajate și sprijinite direct pentru organizarea de programe de învățare la locul de muncă și analiză potențialului de digitalizare.
  • Minim 6 întreprinderi care introduc programe de învățare la locul de muncă că urmare a sprijinului direct.

Participanții vor beneficia de cursuri aferente programelor postuniversitare, care combină teoria cu practica, respectiv:

  • Aplicații informatice de tip CRM (Customer Relationship Management)
  • Aplicații informatice de tip ERP (Enterprise Resource Planning)
  • Aplicații informatice de tip HRM (Human Resource Management)
  • Aplicații informatice de tip CAD (Computer Aided Design)
  • Aplicații informatice de tip Contact Center & Workforce Management

Vei învăța utilizarea tehnologiilor, să realizezi proiecte de digitalizare, să îmbunătățești și să eficientizezi procesele de lucru și să dezvolți o cultură organizațională.

Cursurile sunt GRATUITE, au loc online și sunt ținute de traineri cu experiență în domeniu!

Se pot înscrie în program doar IMM-uri care sunt înregistrate și își desfășoară activitățile în regiunile: Centru, Nord-Est, Sud – Muntenia, Sud-Est, Sud-Vest Oltenia. Județele eligibile încă pentru constituirea grupului țintă sunt: Alba, Argeș, Brașov, Călărași, Iași, Ialomița, Mureș, Neamț, Sibiu, Vrancea și Vâlcea.

Proiectul „Angajați performanți, întreprinderi competitive!” – POCU/860/3/12/142460 este derulat de Asociația Smart Alliance Technology Cluster în parteneriat cu UNIVERSITATEA “SPIRU HARET” (Partener 1) și cu FUNDAȚIA NAȚIONALĂ A TINERILOR MANAGERI (Partener 2) în perioada 05 Septembrie 2022 – 31 Decembrie 2023

Pentru înscrieri ne puteți contacta la office@ushprobusiness.ro