You are currently viewing Seminar: „PERSPECTIVELE INDUSTRIEI BALNEO IN ROMANIA”/ 17 Mai 2016 – Joint Business Support–Program de sustinere a operatorilor economici

Seminar: „PERSPECTIVELE INDUSTRIEI BALNEO IN ROMANIA”/ 17 Mai 2016 – Joint Business Support–Program de sustinere a operatorilor economici

Centrul USH Pro Business impreuna cu Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania (OPTBR),  va invita in data de 17 Mai  2016, orele 10.00, la seminarul-dezbatere pe tema  „Perspectivele Industriei Balneo in Romania”, eveniment ce face parte din programul  „Joint Business Suport”

Zonele balneare reprezintă pentru România un avantaj competitiv foarte important, insuficient valorificat. Pentru a reuși să devenim competitivi în acest domeniu, exista numeroase provocări la care trebui să găsim soluții.

Zonele balneare competitive au găsit asfel de soluții, reușind să devină puncte de atracție și de prosperitate economică. Cum au reusit ? Ce schimbari manageriale au favorizat acest lucru la nivelul operatorilor in domeniu? Ce aliante strategice au dezvoltat ? Care este rolul clusterelor si al altor sectoare economice locale ? Care este rolul autoritatilor centrale si locale ? Are cercetarea si universitatile vreun rol? Ce stim despre marketingul turismului balnear si wellness? De ce nu promovam apele si sanatatea din perspectiva strategiilor medicinii? Pozitionarea si competitia in turismul de tratament .

Vă invităm la un seminar-dezbatere pe această temă, în care ne propunem să găsim cele mai bune soluții pentru a promova o imagine de calitate a industriei balneo. La sfaristul acestui seminar vom analiza posibilitati si solutii concrete in cadrul unei burse de contacte.

Grupele tinta ale evenimentului sunt operatori de turism si dezvoltare economica, autoritati publice si locale, managerii de cluster sau de retele, managerii de spitale, centrele spa, wellness & anti-aging, alte entitati interesate in promovarea turismului balneo.

Evenimentul va avea loc la sediul USH Pro Business, din strada Nicolae Iorga nr 34-36, etaj 1, sector 1, Bucuresti (fosta Ambasada a Canadei). Pentru detalii suplimentare puteti accesa www.ushprobusiness.ro