You are currently viewing „ROLUL MENTORATULUI IN DEZVOLTAREA TINEREI GENERATII SI SUSTENABILITATEA ECONOMICO-SOCIALA” -23 Ianuarie 2017-

„ROLUL MENTORATULUI IN DEZVOLTAREA TINEREI GENERATII SI SUSTENABILITATEA ECONOMICO-SOCIALA” -23 Ianuarie 2017-

Tanara generatie are nevoie de valori in care sa creada, iar dialogul intre tineri le poate insufla cu mai mare putere incredere in fortele lor creatoare. Sa inveti unii de la altii nu este usor, existand capcane dar si secrete ale acestei stiinte.

USH Pro Business, ca centru antreprenorial universitar, preocupat de acest subiect al interactiunii intre tineri, va invita sa discutam pe aceasta tema in prezenta domnului Amos Carmeli, Presedinte Perach International, un adevarat parinte spiritual al ideii de mentorat intre tineri si reperezentantul celor mai mari miscari internationale de mentorat universitar.

Dezbaterea se adreseaza in primul rand factorilor educationali si autoritatilor in domeniul educatiei dar si celor interesati de modul in care tanara generatie se poate pregati si orienta pentru provocarile viitorului :

Remarci introductive –Dl. Costin Lianu, Director USH Pro Business;
Modelul PERACH de dialog intre tineri – Dl. Amos Carmeli, Presedinte PERACH International;
Experienta romaneasca in aplicarea proiectului PERACH- Dna. Nicoleta Cîndea, reprezentant Perach Romania;
Dezbatere privind rolul mentoratului prin prisma sustenabilitatii si dezvoltarii durabile.

Evenimentul va avea loc in data de 23 ianuarie 2017, incepand cu ora 10.00 la sediul USH Pro Business din str. Nicolae Iorga, Nr. 34 -36, etaj 1, Sector 1, Bucuresti

Pentru informatii suplimentare ne puteți contacta la office@ushprobusiness.ro telefon: 021-6500014/ 021-7943518

Descărcați invitația