You are currently viewing Doing Science with Personnel Data, 19 August 2019 – Ploiești

Doing Science with Personnel Data, 19 August 2019 – Ploiești

„Doing science with personnel data” este o introducere a publicului larg către analiza științifică a datelor despre personal și a modului în care aceasta poate aduce beneficii factorilor de decizie ai unei firme. Se vor prezenta trei lucrări academice. Prima lucrare analizează modul în care acordarea de stimulente afectează productivitatea angajaților. A doua lucrare, investighează influența middle managerilor asupra productivității personalului. Cea de-a treia lucrare vizează utilizarea de senzori care permit urmărirea acțiunilor unei echipe în cadrul unei competiții de afaceri, apoi să investigheze factorii determinanți care duc la câștigare unor astfel de competiții.

SUNT AȘTEPTAȚI

–          Manageri organizații private

–          Directori generali, manageri de top, antreprenori, proprietari de companii

–          Personal de conducere din domeniul Marketing, HR

–          Distribuitori auto/ car dealers

–          Cei pasionați de domeniul dezvoltării personale

Unde? Cum? Când?

Ø  Evenimentul va avea loc la sediul USH Pro Business din Str. Democrației , nr. 17,  Ploiești, Prahova,   în data de 19 august 2019, ora 10.00 și se va desfășura în limba engleză.

Ø  Înscrierile se fac prin completarea Formularului de participare la eveniment (vezi anexa) și trimiterea lui la adresa de email office@ushprobusiness.ro

Ø  Taxa de participare este de 60 lei/persoană. Pentru informații referitoare la modalitatea de plată consultați Formularul de înscriere.

Ø  Cadrele didactice ale Universității Spiru Haret, membrii clusterelor Danube Engineering Hub, Bio Concept Valea Prahovei și Danube Furniture Cluster  pot participa la eveniment  în regim GRATUIT.

Descărcați invitația

Descărcați formularul de înscriere