You are currently viewing Digitalizarea proceselor prin BPM, roboți RPA și chatboți AI – 18 februarie 2021, ora 10:00 – online

Digitalizarea proceselor prin BPM, roboți RPA și chatboți AI – 18 februarie 2021, ora 10:00 – online

Evoluția tehnologică accelerată din ultimii ani a dus la dispoziția companiilor instrumente sofisticate pentru automatizarea și digitalizarea proceselor. Construirea unui spațiu digital virtual în care oamenii si roboții lucrează împreuna a devenit azi realitate. Interfețele conversaționale automate și roboții RPA execută rapid și fără erori activitățile repetitive în timp ce oamenii rezolvă excepțiile, iau decizii și instruiesc roboții. În acest mod compania digitală funcționează 24 h/356 zile și poate oferii produse și servicii de înaltă calitate, la nivel global fără întreruperi sau erori.     

Centrul Wallachia eHub, ca entitate specializată a regiunii Sud-Muntenia în accelerarea procesului de transformare digitală, își propune prin acest eveniment să informeze partenerii asupra aspectelor esențiale privind modernizarea și eficientizarea proceselor de lucru din companii prin digitalizarea și automatizarea acestora folosind tehnologii avansate. Evenimentul se adresează în primul rând mediului de afaceri dar și autorităților publice, precum și cetățenilor interesați în aceste procese.

AGENDĂ EVENIMENT

10:00 – Cuvânt de deschidere

10:15 – Costin Lianu, președinte Wallachia eHub, director general USH Pro Business – moderator

            Irina Rădulescu, coordonator Wallachia eHub

10:40 – Digitalizarea proceselor folosind tehnologii low-code – Cătălin Profir,CEO Encorsa

11:00 – Automatizarea proceselor cu roboți RPA – Radu Mărgărit, CIO Encorsa

11:20 – Automatizarea proceselor cu chatboți AI – Radu Mărgărit, CIO Encorsa

11:40 – Automatizarea proceselor cu BPM – Radu Mărgărit, CIO Encorsa

12.10 – Concluzii

CÂND VA AVEA LOC

Evenimentul se va desfășura în mediul online pe platforma GoToMeeting în data de 18 februarie 2021, începând cu ora 10.00 (link acces workshop https://global.gotomeeting.com/join/599935621)

Vizualizați invitația