You are currently viewing Curs de limba germană – Martie 2019

Curs de limba germană – Martie 2019

Fiind una dintre cele mai vorbite limbi din Europa,  limba germană este o tentație educațională sau chiar o cerință pentru tot mai mulți oameni.

Investește în viitorul tău și participă la cursurile organizate  de noi!

Învăță limba germană cu profesioniști !

DC Veith în parteneriat cu USH Pro Business organizează cursuri de limba germană la sediul nostru sau online. Toate cursurile oferite se desfășoară după cele mai noi metode de învățare a limbilor străine, fiind interactive și orientate către obținerea în cel mai scurt timp a abilităților de comunicare atât orală cât și în scris adecvate fiecărui nivel lingvistic în parte.

CURSURI STANDARD

8 săptămâni / 2 şedinţe pe săptămână / 2 ore a câte 50 de minute pe ședință

Niveluri: A1.1- C2.2

Nr. participanți: min. 8

CURSURI INTENSIVE

2-3 săptămâni / 3-4 şedinţe pe săptămână / 3-4 ore a câte 50 de minute pe ședință,

Niveluri: A1.1-C2.2

Nr. participanți: min. 8

CURSURI ONLINE

8 săptămâni / 2 şedinţe pe săptămână / 2 ore a câte 50 de minute pe ședință,

Niveluri: A1.1-C2.2,

Nr. participanți: min. 6 – max 8

  • Profesorii noștri sunt unii dintre cei mai buni în domeniu.  Sunt pasionați de ceea ce fac, iar scopul lor este de a le facilita cursanților prin metode moderne înțelegerea și învățarea unei limbi străine. 
  • Cursanții susțin la finalul cursului o testare (inclusă în costul acestuia) și vor primi un Certificat de absolvire curs limba germană corespunzător nivelului.
  • Sprijin înscriere pentru susținerea  Examenului Goethe-Zertifikat A1-C2 care corespunde  nivelurilor de competență stabilită prin Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi Străine (CECRL).
  • Locul de desfășurare al cursurilor:

Centrul de afaceri USH Pro Business, un sediu modern, într-o zonă ușor accesibilă: str. Nicolae Iorga nr 34-36, sector 1, București (fosta Ambasadă a Canadei / zona Piața Romană)

Sunteți interesat de unul dintre cursurile noastre sau aveți nevoie de informații suplimentare? Vă stăm cu plăcere la dispoziție!

Descărcați invitația

Descărcați formularul de înscriere