You are currently viewing Bune practici în educația antreprenorială în Uniunea Europeană și Regiunea Mediteraneană – 14 decembrie 2017

Bune practici în educația antreprenorială în Uniunea Europeană și Regiunea Mediteraneană – 14 decembrie 2017

USH Pro Business
vă invită să participați la seminarul
”Bune practici în educația antreprenorială în Uniunea Europeană și Regiunea Mediteraneană”
– 14 decembrie 2017 –

Educația antreprenorială este un obiectiv important asumat de Uniunea Europeană care, preocupată fiind de transferul ideilor creative in produse și servicii comercializabile, acordă o importanță deosebită acestui subiect.


USH Pro Business ca centru antreprenorial universitar cu experiență în domeniu și își propune să vă prezinte experiența sa în domeniu. De asemenea, se vor prezenta și rezultatele unei cercetări in domeniu realizate de Serena Cannavò, licențiată în Științe Politice și Relații Internaționale, aflată în stagiu de practică la centrul USH Pro Business prin programul Erasmus.


În cadrul seminarului se va discuta și despre specificul antreprenorial în industriile creative.


Evenimentul se adresează cadrelor didactice universitare, mediului academic, studenților și mediului de afaceri.


Evenimentul va avea loc la sediul centrului USH Pro Business, Str. Nicolae Iorga, Nr. 34-36, Etaj 1, Sector 1, București (Piața Romană), începând cu ora 15:00.
Înscrierile se fac prin completarea Formularului de participare la eveniment (vezi atașament) și trimiterea lui la adresa de email office@ushprobusiness.ro

Data limită de înscriere: 13 decembrie 2017