You are currently viewing Wallachia eHub promovează soluțiile de automatizare inteligentă a proceselor manageriale

Wallachia eHub promovează soluțiile de automatizare inteligentă a proceselor manageriale

În contextul actual, al evoluției tehnologice accelerate, la data de 18 februarie 2021, Centrul de Inovare Digitală Wallachia eHub a organizat workshop-ul online Digitalizarea proceselor prin BPM, roboți RPA și chatboți AI. Evenimentul a oferit posibilitatea ofertanților de tehnologii digitale să își prezinte serviciile și să se adreseze, în mod direct, beneficiarilor și celor interesați, venind cu soluții care să susțină transformarea digitală a regiunii Sud Muntenia.

Înainte de deschiderea discuțiilor, doamna prof. univ. dr. Irina Gabriela Rădulescu, coordonator Wallachia eHub și decan al Facultății de Științe Economice a făcut o scurtă prezentare privind evoluția Wallachia eHub, hub care a fost recunoscut la nivel național drept Centru de Inovare Digitală și care se pregătește în prezent pentru a primi și recunoaștere la nivel european. În acest sens, Wallachia eHub a pregătit o serie de servicii de digitalizare, precum: training, networking matchmaking, organizare de evenimente informative cu tematică specifică, servicii care se adresează firmelor din regiune.

În cadrul prezentării Digitalizarea proceselor folosind tehnologii low-code, reprezentantul Encorsa, domnul Cătălin Profir a analizat: modul în care pot fi simplificate procesele manageriale prin implementarea de tehnologii software de ultimă generație în organizații, explicând care sunt avantajele și dezavantajele oferite de soluțiile personalizate, aplicațiile predefinite și automatizarea de procese prin BPM și roboți. În cursul anului 2020, digitalizarea a evoluat la nivelul de hiper automatizare, fapt care a permis angajaților și roboților să lucreze împreună folosind inteligența artificială. Soluțiile digitale prezentate sunt aplicabile atât companiilor private, cât și instituțiilor publice.

Workshop-ul a continuat cu prezentarea domnului Radu Mărgărit, co-fondator Encorsa, Digitalizarea Proceselor prin BPM, roboți RPA și chatboți AI, care a oferit posibilitatea celor prezenți în mediul virtual să asiste la câte o demonstrație practică a modului de funcționare a fiecărui proces digital menționat.

„Scopul seminarului este de a familiariza organizațiile participante atât din sectorul public, cât și din cel privat cu aceste noi realități. Putem afirma că suntem la începutul unei schimbări manageriale majore în care roboții și inteligența artificială vor prelua multe sarcini, ușurând astfel procesele de luare a deciziilor și eficientizând activitatea organizației. Ne-am fixat ca obiectiv ca managerii care vor fi sprijiniți de centrul nostru să înțeleagă și să adopte aceste tehnologii”, a declarat prof. univ. Costin Lianu, președinte Wallachia eHub și director general USH Pro Business.

USH Pro Business

Evenimente, Comunicare și Internaționalizare