You are currently viewing Conferința Internațională privind Competiția Loiala în Transporturile Rutiere “Tendințe Globale & Provocări UE într-o lume în continua mișcare” / 27 mai 2016

Conferința Internațională privind Competiția Loiala în Transporturile Rutiere “Tendințe Globale & Provocări UE într-o lume în continua mișcare” / 27 mai 2016

USH Pro Busines a reprezentat Consiliul de Export la Conferinta internationala privind Competitia Competitia Loiala in Transporturile Rutiere, eveniment ce a avut loc in data de 27 mai 2016 .

In cadrul evenimentului dl Costin Lianu , Director General al USH Pro Business si coordinator al SNE sectorul privat in Consiliul de Export a fact o prezentare cu tema “ Romania towards competitive exports, Role of  European Gateway Project –EGP  “ . Materialul poate te fi acccesat  pe www.ushprobusiness.ro

Materialul sutine ca Romania are sansa istorica de a dezvolta un Hub logistic, de transport multimodal si de re-export  pe coridoare de transport de la Vest la Est, devenind astfel o poarta de intrare capabila sa coopteze fluxurile comericale in crestere de dinspre zonele de crestere economica orientale, cu Marea Neagra, Portul Constanta si zona dunareana ca axe ale noii puteri logisitice.

Impreuna cu organizatorii evenimentului, ponind de la aceasta prezentare intentionam sa organizam in cursul acestui an un seminar-dezbatere pe aceasta tema si asteptam interesul Dvs n acest sens.

La eveniment au participat un numar important de firme in domeniul logistic si de transport  si au facut prezentari Ministrul Transportului din Romania, Secretarul General UNTRR, autoritati publice, experti internationali in domeniul transporturilor rutiere precum si europarlamentari.

Proiectul EGP, prezentat la eveniment este unul din proiectul fanion pe care Consiliul de Export-sectorul privat l-a idientificat si il promoveaza in SUERD, Strategia UE pentru Regiunea Dunarii.