USH Pro Business este un Centru specializat pentru activitati dedicate mediului antreprenorial al Universitatii "Spiru Haret", fiind conceput pentru a sprijini companiile si a oferi solutii pentru sustinerea competitivitatii.

Centrul ofera servicii si asistenta specializata pentru mediul antreprenorial prin proiecte si programe elaborate pe baza unei consultari prealabile cu firmele si asociatiile mediului de afaceri. Centrul USH Pro Business aduce un plus de valoare serviciilor existente pe piata la momentul actual, prin intelegerea nevoilor partenerilor si conectarea lor cu mediile universitare.

Oferind servicii de inalta calitate mediului de afaceri romanesc, cu o atitudine dinamica si inovatoare, USH Pro Business vine in intampinare cu servicii complete ce acoperă o arie largă de activitati, de cercetare si inovare orientate spre solutii pe piata, formare profesionala si vocationala pana la servicii suport de sustinere a competitivitatii firmelor si clusterelor, organizare de evenimente de afaceri s.a.

USH Pro Business asigura o observare atenta si detaliata a schimbarilor si tendintelor in mediul de afaceri, astfel incat partenerii nostri sa beneficieze de asistenta profesionala bine documentata.

USH Pro Business deține oficii în București, Constanța, Craiova, Brașov, Sibiu, Câmpulung, Ploiești, interacționând la nivel local, prin experții în teritoriu. 

Viziune & Misiune

Viziunea noastra este aceea de a deveni din perspectiva universitara un ofertant de servicii de inalta calitate.

Misiunea noastra este de a aduce universitatea mai aproape de nevoile antreprenoriale si de a contribui prin aceasta la dezvoltarea unei economii competitive.

Fiti partenerii nostri !

 

Rezultatele centrului USH Pro Business:

Membru activ în structuri de tip cluster

Evenimentele desfășurate în perioada 2015-2017

Protocoale internaționale de colaborare încheiate

Protocoale naționale de colaborare încheiate

 

USH Pro Business / Prezentare