Masterat-ul în afaceri vă asigură drumul spre succesul antreprenorial!

„Am ales sa urmez cursurile Universității „Spiru Haret” tocmai pentru a îmi dezvolta competențele profesionale din sfera managementului și a administrării afacerilor. În această perioadă de 2 ani, nu doar ca am învățat aspectele teoretice ale unui business dar am avut chiar și ocazia să le aplic în cadrul acceleratorul universitar USH Accel organizat USH Pro Business. Luând în considerare toate aceste aspecte voi alege în mod clar continuarea studiilor în cadrul programului de Master, Managementul integrat al afacerilor, tocmai pentru a continua curba de învățare și a avea parte de sprijinul necesar în dezvoltarea completă a tuturor aptitudinilor necesare pentru a dezvolta un start up de succes”,  Andrei Alexandru Petrescu – student an 3, Management, câștigător al concursului USH Accel 2021- premiul I

Facultatea de Științe Economice București a dezvoltat în ultimii ani un program de Masterat în afaceri (Managementul Integrat al Afacerilor) care se individualizează pe piața educațională prin accentul deosebit pus pe aspectele practice și creative a dezvoltării afacerilor.

Programul este dedicat celor care vor să-și dezvolte abilitățile de lider, să dispună de competențele necesare conducerii activității dintr-o firmă sau un departament al acesteia, care doresc să-și completeze expertiza profesională cu una managerială.

Prin participarea la acest masterat veți avea o legătură permanentă cu USH Pro Business , centrul antreprenorial universitar, care deține propriul său ecosistem  din care fac parte 8 clustere și sute de firme!
De asemenea, veți beneficia de posibilități de accelerare a afacerii organizate prin centru nostru.

Atașam informațiile legate de organizarea și desfășurarea activității la acest program de studii.
Pentru informații suplimentare ne puteți scrie pe email: mia_admitere@spiruharet.ro sau se_iataganm@spiruharet.ro 

Pentru informații privind activitatea USH Pro Business ne puteți contacta la email: office@ushprobusiness.ro 
sau ne puteți urmări pe Facebook ,  LinkedIn , Instagram & YouTube

USH Pro Business coordonează activitatea Societății Antreprenoriale Studențești (S.A.S) – structură  fără personalitate juridică din cadrul  Universităţii SPIRU HARET.

S.A.S.  reprezintă un mecanism de sprijinire, dezvoltare și încurajare a spiritului antreprenorial al studenților și absolvenților de învățământ superior, în vederea creșterii competitivității universității.

Suntem prezenți pe:
https://www.facebook.com/SASUniversitateaSpiruHaret

Activități S.A.S. 2016-2017

Activități S.A.S. 2018-2019

Activități S.A.S. 2020

Activități S.A.S. 2021