Servicii

Un eveniment business este un moment important pentru noi de a comunica elementele care ne definesc: calitatea, prestigiul, grija pentru detaliu, respectul fată de clienți. 

De ce să colaborați cu noi?

 • Pentru că lucrați cu o echipă dedicată, prezența pe tot parcursul evenimentului, de la concepere, pregătire, set-up sală și materiale, logistică, speaker și până la încheierea lui. 
 • Pentru că suntem pro business, oferim servicii integrate în organizare de evenimente dedicate mediului de afaceri și asociațiilor profesionale din diverse domenii care organizează periodic evenimente cu caracter business sau informativ. 
 • Pentru că în astfel de ocazii aveți nevoie de un partener care împărtășește și transmite experiență și valoare și printr-un spațiu adecvat, o locație discretă, distinsă în zona Zero a Bucureștiului, excelentă pentru discuții de dezvoltare a afacerii atât în plen cât și în sistem B2B. 
 • Pentru că avem expertiză în evenimente de match-making atât între firme, cât și între firme și mediile universitare, având în acest sens o poziție unică de acces la informații și expertiză. 
  
Ne mândrim cu un portofoliu de peste …xxx….. evenimente dedicate mediului antreprenorial precum seminarii, cursuri de instruire și pregătire profesională, training, workshop-uri personalizate, adecvate caracterului și nivelului de calitate convenit cu fiecare client în parte. 

CONFERINȚE


Pentru că dorim să ne menținem un proifl ridicat pe piața organizărilor de evenimente, suntem permanent conectați la tendințele pieței ceea ce ne face să ne mândrim cu teme de conferințe organizate în parteneriat: 
  
 • dezvoltare a regiunii Deltei Dunării, într-o nouă paradigmă a bioeconomiei/ Tulcea, București; 
 • dezvoltarea bioeconomiei și biotehnologiei în zona văii Prahova- Breaza; 
 • definirea de proiecte strategice în macro-regiunea Dunării/ Tulcea, București; 
 • Clusterele, vectori ai dezvoltării lanțurilor de valoare adăugată în Europa / București.

WORKSHOP


Prin workshop-urile noastre am adus în fața auditoriului teme dintr-o paletă largă de domenii precum industria mobilei, industria agroalimentară, sectorul energetic, sănătatea umană, industria textile, promovarea pe piața indoneziană, aceesare fonduri europene dar și teme privind promovarea inovării în afaceri, tehnologia informației, dezvoltărea abilitătilor antreprenoriale și implicit dezvoltarea lor în cariere antreprenoriale. 
  
Furnizam informații cât mai ușor de aplicat și realizăm împreună cu clienții noștri o analiză preliminară pentru a vedea nevoia specifică de informații, tehnici, strategii sau intrumente de care ar avea nevoie compania. 
  
Oferim consultanță pe toată perioadă implementării proiectului, până în momentul în care ne asigurăm că acele concepte au fost bine asimilate și implementate.

SEMINARII


 • Seminariile sunt organizate în parteneriat cu Asociații Profesionale, cu sprijinul unor instituții de stat și al unor personalități din domenii; 
 • Ne adresăm categoriilor middle și top management; 
 • Reunim factori de decizie, lideri de piață, specialiști;
 • Abordăm tematici din sectoare-cheie ale economiei; 
 • Dezbatem noutățile, problemele și tendințele în domeniu;

TRAINING


Punem accent pe aplicabilitate, urmărind ca toate informațiile furnizate de programele noastre de training să aibă și o latură practică, ajutând astfel companiile în a-și crește afacerile prin intermdiul dezvoltării propriului personal dar și în atingerea a obiectivelor propuse. Ne caracterizează o mare flexibilitate atât în construirea evenimentelor, adaptandu-ne nevoilor clienților noștri, cât și ulterior pe perioada consultanței în care ne adaptăm nevoilor clienților noștri.

MISIUNI ECONOMICE


Prin Misiuni Economice oferim servicii de promovare a exporturilor companiilor care doresc să-și dezvolte activitatea în țară și în străinătate. 
  
 • Creem posibilitatea să vizitați cele mai mari târguri și expoziții internaționale, cu cei mai mulți expozanți și vizitatori, de pe toate continentele;
 • Putem stabili prin conexiile noastre, pe plan internațional, întâlniri de afaceri cu firmele pe care le dorești; 
 • Oportunitățile de afaceri, pe care le-am identificat în urmă misiunilor de afaceri, îți pot propulsa afacerea să se dezvolte și pe plan internațional.

Newsletter