Evenimente USH Pro Business

Event preview image

Participare MIDDLE EAST NATURAL & ORGANIC PRODUCTS EXPO, 3-5 decembrie 2019, Dubai/EAU

 

Event preview image

ROMANIA FOR THE CHINESE BUSINESS ENVIRONMENT - 23 Octombrie 2019, București

 

Event preview image

SME INSTRUMENT MASTERCLASS - 29 Octombrie 2019, Pitești / 30 Octombrie 2019, Craiova / 31 Octombrie 2019, București

 

Event preview image

PROGRAME DE MASTERAT 2019-2020 - Universitatea Spiru Haret

 

Event preview image

SMARTeMATCH 2019 - Digital Innovation Networking Event - 9 octombrie 2019

 

Event preview image

INIȚIATIVA DUAL USE CLUSTER-DUC - FORMAREA CLUSTERULUI CU UTILIZARE DUALĂ - 1 octombrie 2019, Bucureşti

Publicat 17 Septembrie 2019

În data de 8 iulie ac, la sediul USH Pro Business a avut loc întâlnirea de lucru la nivelul mediului de afaceri, a structurilor sale inovative și a mediului academic pentru formarea alianței DUAL USE CLUSTER-DUC care are ca scop consolidarea și dezvoltarea industriilor cu tehnologii de utilizarea duală, civila și militară.

La eveniment au participat membrii unor patronate de ramură, mediu academic, firme,consultanți și experți, prilej cu care au fost dezbătute avantajele constituirii unui cluster în acest domeniu.

Cei prezenți și-au exprimat interesul în a contribui la materializarea acestei inițiative formându-se un grup de lucru care să permită analizarea celor mai bune opțiuni de identificare a domeniilor principale de activitate, obiectivelor cheie precum și a viziunii unui astfel de cluster.                     

De la lansarea inițiativei, au fost exprimate o serie de puncte de vedere și au fost analizate diferite scenarii, pentru înființarea clusterului cu utilizare duală "DUC".

Pentru a avansa în dezvoltarea acestui cluster, vă invităm pe 1 octombrie 2019 la ora 14:00, să validați serviciile de cluster și să semnați protocolul, la sediul USH Pro Business din str. Nicolae Iorga nr.34-36, sector 1, București.

 

       TEMATICA

 •   Dezbaterea și validarea obiectivelor și serviciilor de tip cluster
 •   Atragerea de noi membri
 •   Prezentarea și semnarea protocolului de înființare a clusterului

 

      TARGET   

 • Antreprenori / Manageri din industria de apărare;
 • Antreprenori / Manageri din industrii civile cu utilizare duală (ITC, textile, procesare  metale, agroalimentar, nutriție și sănătate, etc.)
 • Managerii  altor clustere interesate
 • Agenții de dezvoltare regională


Evenimentul va avea loc la sediul USH Pro Business din Strada Nicolae Iorga, Nr. 34-36, Sector 1, București, în data de 1 Octombrie 2019, începând cu ora 14:00.


Event preview image

ÎNTÂLNIREA DE LUCRU A MEMBRILOR CLUSTERULUI ”DANUBE FURNITURE CLUSTER” - 28 septembrie 2019, ora 10.00, Breaza

Publicat 09 Septembrie 2019

Avem plăcerea să vă invităm, în data de 28 septembrie 2019, ora 10.00, la sediul Primăriei Breaza, str. Republicii, nr. 82B, Jud. Prahova, la o nouă întâlnire de lucru a membrilor clusterului “Danube Furniture Cluster”.

Clusterul Danube Furniture a fost înființat în anul 2018 prin unirea forțelor a mai multor firme de mobila din regiunile de dezvoltare Nord-Est, Sud-Est, Sud-Muntenia și București-Ilfov.

Din cluster fac parte 11 firme de mobilă și alte entități catalizator. În prezent clusterul are o unitate de management și un program ambițios de extindere și internaționalizare.

Viziunea și misiunea Danube Furniture Cluster este de a dezvolta cât mai mult lanțul valoric, atât pe verigile naționale cât și internaționale în domeniul industriei mobilei dar și de a identifica cât mai ușor resursele necesare întregului proces, prin activități de CDI și transfer tehnologic și de cunoștințe specifice domeniului.

De asemenea, clusterul dorește să devină un catalizator și un generator de afaceri pentru membri, să identifice partenerii interni și externi și să creeze produse inovatoare atât pentru piața internă, cât și pentru piețele externe.

 

Agenda de lucru va cuprinde:

 

·         Stabilirea calendarului de activități  pentru anul 2020

·         Soluții de finanțare

·         Atragerea de noi membri în cluster

·         Dezvoltarea exportului de produse din industria mobiliei

·         Sprijinul acordat Intreprinderilor Mici si Mijlocii pentru internationalizarea afacerilor, prin intermediul Enterprise Europe Network: identificarea partenerilor de afaceri externi, transfer tehnologic și participarea la proiecte europene

 

Întâlnirea va avea loc la sediul Primăriei Breaza în Sala de Consiliu, str. Republicii, nr. 82B, Jud. Prahova, în data de 28 Septembrie 2019, începând cu ora 10.00.

 

Pentru înscrieri și confirmări de participare consultați invitația.

Event preview image

Întâlnirea de lucru a membrilor Consiliului Consultativ SUERD - 10 septembrie 2019

Publicat 05 Septembrie 2019

În data de 10 Septembrie 2019, USH Pro Business vă invită la o nouă întâlnire de lucru a membrilor Consiliului Consultativ SUERD, la sediul USH Pro Business din str. Nicolae Iorga, nr.34-36, București. În cadrul evenimentului ne propunem să stabilim planul de acțiuni și obiective de cercetare, precum și parteneriatele/colaborările pe proiectele propuse şi transmise de membrii CC SUERD.

AGENDA
 •  Prezentarea propunerilor de proiecte, parteneriate/colaborări propuse de membrii Consiliului Consultativ SUERD – Conf. univ. dr. Costin Lianu, Coordonatorul Secretariatului Consiliului Consultativ SUERD;
 •  Stabilirea grupelor de lucru pe tematicile SUERD propuse, planul de acțiuni și obiectivele de cercetare;
SUNT AŞTEPTAŢI
 • Membrii Consiliului Consultativ SUERD (membrii Consiliului Consultativ pot invita, cu statut de observator, reprezentanţi ai societăţii civile, ai mediului academic, ai mediului de afaceri și ONG-uri);
INFORMAȚII EVENIMENT
 • Evenimentul va avea loc la sediul USH PRO BUSINESS, str. Nicolae Iorga, Nr. 34 -36, etaj 1, Sector 1, București în data de 10 Septembrie 2019, ora 11.00
 • Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la telefon: 021.650.00.14., email: office@ushprobusiness.ro sau accesa www.ushprobusiness.ro
 • Menționăm că sala de conferinţe are un număr limitat de locuri, în care vor avea acces, cu prioritate, membrii Consiliului Consultativ SUERD

Event preview image

Doing Science with Personnel Data, 19 August 2019 – Ploiești

Publicat 24 Iulie 2019

"Doing science with personnel data" este o introducere a publicului larg către analiza științifică a datelor despre personal și a modului în care aceasta poate aduce beneficii factorilor de decizie ai unei firme. Se vor prezenta trei lucrări academice. Prima lucrare analizează modul în care acordarea de stimulente afectează productivitatea angajaților. A doua lucrare, investighează influența middle managerilor asupra productivității personalului. Cea de-a treia lucrare vizează utilizarea de senzori care permit urmărirea acțiunilor unei echipe în cadrul unei competiții de afaceri, apoi să investigheze factorii determinanți care duc la câștigare unor astfel de competiții.

 

SUNT AȘTEPTAȚI

-          Manageri organizații private

-          Directori generali, manageri de top, antreprenori, proprietari de companii

-          Personal de conducere din domeniul Marketing, HR

-          Distribuitori auto/ car dealers

-          Cei pasionați de domeniul dezvoltării personale

 

Unde? Cum? Când?

Ø  Evenimentul va avea loc la sediul USH Pro Business din Str. Democrației , nr. 17,  Ploiești, Prahova,   în data de 19 august 2019, ora 10.00 și se va desfășura în limba engleză.

Ø  Înscrierile se fac prin completarea Formularului de participare la eveniment (vezi anexa) și trimiterea lui la adresa de email office@ushprobusiness.ro

Ø  Taxa de participare este de 60 lei/persoană. Pentru informații referitoare la modalitatea de plată consultați Formularul de înscriere.

Ø  Cadrele didactice ale Universității Spiru Haret, membrii clusterelor Danube Engineering Hub, Bio Concept Valea Prahovei și Danube Furniture Cluster  pot participa la eveniment  în regim GRATUIT.


Descărcați invitația

Descărcați formularul de înscriere

Event preview image

ÎNTÂLNIREA DE LUCRU A MEMBRILOR CLUSTERULUI ”DANUBE FURNITURE CLUSTER” - 9 August 2019, ora 10.00, Buzău

Publicat 23 Iulie 2019

Avem plăcerea să vă invităm, pe data de 9 August 2019, ora 10.00 la întâlnirea de lucru a membrilor clusterului “Danube Furniture Cluster” pentru activități specifice clusterului.

Clusterul Danube Furniture a fost înființat în anul 2018 prin unirea forțelor a mai multor firme de mobila din regiunile de dezvoltare  Nord-Est, Sud-Est, Sud-Muntenia și București-Ilfov.

În prezent clusterul are o unitate de management și un program ambițios de extindere și internaționalizare.


Agenda de lucru cuprinde:

1.       Cuvânt de deschidere al Dl. Cezar Caleap - Secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene și al autorităților publice locale din județul Buzău;

2.       Raport de constituire a Asociației Danube Furniture Cluster și raport de activitate al  clusterului - direcții de acțiune in viitor;

3.       Prezentare surse de finanțare pentru “Clustere de inovare” ;

4.       Prezentarea Smart eHub – centru de competențe digitale:

  Crearea prin DFC a unei rețele de digitizare pentru industria mobilei,

  Identificarea serviciilor de digitalizare de care firmele din industria mobilei au nevoie,

  Importanța digitalizării pentru a fi competitiv pe piața globală a  mobilei.

UNDE? CUM? CÂND?

    Întâlnirea va avea loc la  TEMPO ANTICAFE, Str. Unirii nr. 211 (Clădirea Unirii Center), Buzău  în data de 9 August 2019, începând cu ora 10.00.

    Confirmarea de participare la întâlnirea de lucru se face la adresa de email office@ushprobusiness.ro sau la tel 021.650.00.14/ 021.794.35.18

    Data limită de confirmare a participării: 8 August 2019

    Pentru alte detalii ne puteți contacta la telefon 021.650.00.14/ 021.794.35.18, email office@ushprobusiness.ro sau

accesați www.ushprobusiness.ro


Descarcați invitația

Newsletter