Evenimente USH Pro Business

Event preview image

EXPORTĂ cu ajutorul EXPERȚILOR FDA - 12 Decembrie 2019, București

 

Event preview image

Participare MIDDLE EAST NATURAL & ORGANIC PRODUCTS EXPO, 3-5 decembrie 2019, Dubai/EAU

 

Event preview image

DANUBE DESIGNERS AWARD -1 Noiembrie - 9 Decembrie 2019

 

Event preview image

ROMANIA FOR THE CHINESE BUSINESS ENVIRONMENT - 23 Octombrie 2019, București

 

Event preview image

SME INSTRUMENT MASTERCLASS - 29 Octombrie 2019, Pitești / 30 Octombrie 2019, Craiova / 31 Octombrie 2019, București

 

Event preview image

PROGRAME DE MASTERAT 2019-2020 - Universitatea Spiru Haret

Publicat 19 Septembrie 2019

USH Pro Business, centru antreprenorial al Universității ”Spiru Haret”, în scopul dezvoltării unui parteneriat educațional, dorește să vă informeze asupra programelor de masterat ale Universității ”Spiru Haret”, informații  necesare pentru angajații interesați să își continue acest tip de studii.

 

Universitatea Spiru Haret este cea mai mare instituţie de învăţământ privat din România, cu o tradiţie de 28 de ani. Peste 325 000 de români au absolvit cursurile noastre, dintre aceștia 3 din 4 lucrează în domeniul profesional corespunzător studiilor efectuate. Mai mult ca sigur, unii dintre ei se regăsesc și printre colegii dumneavoastră.

 

Ne-ar bucura tare mult să începem o discuție cu departamentul dumneavoastră, în scopul dezvoltării unui parteneriat educaţional.

 

Un prim pas ar putea fi diseminarea unor informații relevante pentru angajaţii interesaţi să îşi continue studiile prin programele noastre de masterat, acreditate conform Legii nr.443 din 5 iulie 2002, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 491 din 9 iulie 2002, care certifică faptul că USH, este ”instituţie de învăţământ superior, persoană juridică de drept privat şi de utilitate publică, parte a sistemului naţional de învăţământ" și adaptate pentru formarea profesională a managerilor și liderilor în domeniile în ascensiune de pe piața muncii, într-o lume aflată în permanentă schimbare.

 

Până pe data de 30 septembrie 2019, Universitatea Spiru Haret continuă admiterea la cele 31 programe de masterat ce se regăsesc în oferta educaţională pentru anul universitar 2019 – 2020.

 

Vă invităm să consultaţi oferta pe site-ul https://admitere.spiruharet.ro/masterat/bucuresti precum și în documentul PDF atașat, precizând că vă stăm la dispoziţie cu informaţii suplimentare şi chiar cu posibilitatea stabilirii unei întâlniri în care să discutăm mai multe detalii de colaborare, precum și avantajele specifice universității noastre și ale fiecărui program în parte.


 
DOMENIILE DE STUDIU sunt:

 

ü  FINANŢE

ü  CONTABILITATE

ü  MANAGEMENT

ü  MARKETING

ü  INFORMATICĂ

ü  FILOLOGIE

ü  ŞTIINŢA SPORTULUI ŞI EDUCAŢIEI FIZICE

ü  DREPT

ü  ŞTIINŢE ADMINISTRATIVE

ü  PSIHOLOGIE

ü  ŞTIINŢE ALE COMUNICĂRIIEchipa de Marketing, Relații Publice și Comunicare 

Universitatea Spiru Haret

pr@spiruharet.ro

 

Persoană de contact: Laura Anton

Specialist Relații Publice

0741.459.933


Descărcați programele de master

Event preview image

SMARTeMATCH 2019 - Digital Innovation Networking Event - 9 octombrie 2019

Publicat 18 Septembrie 2019

USH Pro Business, în calitate de membru al Smart eHub, centru regional de digitalizare, vă invită în data de 09 octombrie 2019, începând cu ora 9:00, la Universitatea Politehnică București -Biblioteca Centrală, să participați la evenimentul SMARTeMATCH 2019, eveniment organizat de echipa Digital Innovation Smart eHUB  (https://smartematch-2019.b2match.io/).

Pe parcursul întregii zile aveți posibilitatea de a stabili întâlniri cu companii care caută parteneri sau solicită/oferă produse și servicii care susțin creșterea cifrei de afaceri sau profitabilității afacerilor.

Invităm companii care sunt:

Ø  interesate de dezvoltarea afacerii și creșterea profitabilității, îndeosebi prin exploatarea soluțiilor de digitalizare aplicabile domeniilor lor de afaceri;

Ø  ofertanți de soluții de digitalizare, ITC, automatizare sau robotizare, etc care caută potențiali clienți sau doresc să cunoască mai bine cererea de astfel de servicii de pe piața românească;

Ø  interesate să întâlnească atât parteneri de afaceri și potențiali clienți pentru serviciile oferite cât și furnizori de produse, servicii sau know-how;

Ø  interesate să împărtășească ideile sau proiectele de inovare cu alți reprezentanți de afaceri, cercetare sau mediu academic.


Înregistrarea participării
și stabilirea întâlnirilor se face on-line, utilizând platforma de https://smartematch-2019.b2match.io/.


Limba de înregistrare
și prezentare a ofertelor/cererilor de întâlniri sau cooperare este limba engleză.


Modul de desfă
șurare a evenimentului este prezentat, în detaliu, la: https://smartematch-2019.b2match.io/page-3861

Pentru informa
ții suplimentare și clarificare vă rugăm să apelați contactele de la: https://smartematch-2019.b2match.io/page-1231

Participarea la
SMARTeMATCH 2019 este GRATUITA, în limita locurilor disponibile. Ne rezervăm dreptul de a selecta participanții pentru maximizarea succesului întâlnirilor de afaceri.

 

Vă informăm că în cazul în care sunteți interesați de acest demers, aveți și posibilitatea de a solicita ca înregistrarea să fie făcută pentru dumneavoastră de către organizatori la adresa office@ushprobusiness.ro. În urma înregistrării veți primi un mesaj de confirmare pe adresa dvs de email.

Event preview image

INIȚIATIVA DUAL USE CLUSTER-DUC - FORMAREA CLUSTERULUI CU UTILIZARE DUALĂ - 1 octombrie 2019, Bucureşti

Publicat 17 Septembrie 2019

În data de 8 iulie ac, la sediul USH Pro Business a avut loc întâlnirea de lucru la nivelul mediului de afaceri, a structurilor sale inovative și a mediului academic pentru formarea alianței DUAL USE CLUSTER-DUC care are ca scop consolidarea și dezvoltarea industriilor cu tehnologii de utilizarea duală, civila și militară.

La eveniment au participat membrii unor patronate de ramură, mediu academic, firme,consultanți și experți, prilej cu care au fost dezbătute avantajele constituirii unui cluster în acest domeniu.

Cei prezenți și-au exprimat interesul în a contribui la materializarea acestei inițiative formându-se un grup de lucru care să permită analizarea celor mai bune opțiuni de identificare a domeniilor principale de activitate, obiectivelor cheie precum și a viziunii unui astfel de cluster.                     

De la lansarea inițiativei, au fost exprimate o serie de puncte de vedere și au fost analizate diferite scenarii, pentru înființarea clusterului cu utilizare duală "DUC".

Pentru a avansa în dezvoltarea acestui cluster, vă invităm pe 1 octombrie 2019 la ora 14:00, să validați serviciile de cluster și să semnați protocolul, la sediul USH Pro Business din str. Nicolae Iorga nr.34-36, sector 1, București.

 

       TEMATICA

 •   Dezbaterea și validarea obiectivelor și serviciilor de tip cluster
 •   Atragerea de noi membri
 •   Prezentarea și semnarea protocolului de înființare a clusterului

 

      TARGET   

 • Antreprenori / Manageri din industria de apărare;
 • Antreprenori / Manageri din industrii civile cu utilizare duală (ITC, textile, procesare  metale, agroalimentar, nutriție și sănătate, etc.)
 • Managerii  altor clustere interesate
 • Agenții de dezvoltare regională


Evenimentul va avea loc la sediul USH Pro Business din Strada Nicolae Iorga, Nr. 34-36, Sector 1, București, în data de 1 Octombrie 2019, începând cu ora 14:00.


Event preview image

ÎNTÂLNIREA DE LUCRU A MEMBRILOR CLUSTERULUI ”DANUBE FURNITURE CLUSTER” - 28 septembrie 2019, ora 10.00, Breaza

Publicat 09 Septembrie 2019

Avem plăcerea să vă invităm, în data de 28 septembrie 2019, ora 10.00, la sediul Primăriei Breaza, str. Republicii, nr. 82B, Jud. Prahova, la o nouă întâlnire de lucru a membrilor clusterului “Danube Furniture Cluster”.

Clusterul Danube Furniture a fost înființat în anul 2018 prin unirea forțelor a mai multor firme de mobila din regiunile de dezvoltare Nord-Est, Sud-Est, Sud-Muntenia și București-Ilfov.

Din cluster fac parte 11 firme de mobilă și alte entități catalizator. În prezent clusterul are o unitate de management și un program ambițios de extindere și internaționalizare.

Viziunea și misiunea Danube Furniture Cluster este de a dezvolta cât mai mult lanțul valoric, atât pe verigile naționale cât și internaționale în domeniul industriei mobilei dar și de a identifica cât mai ușor resursele necesare întregului proces, prin activități de CDI și transfer tehnologic și de cunoștințe specifice domeniului.

De asemenea, clusterul dorește să devină un catalizator și un generator de afaceri pentru membri, să identifice partenerii interni și externi și să creeze produse inovatoare atât pentru piața internă, cât și pentru piețele externe.

 

Agenda de lucru va cuprinde:

 

·         Stabilirea calendarului de activități  pentru anul 2020

·         Soluții de finanțare

·         Atragerea de noi membri în cluster

·         Dezvoltarea exportului de produse din industria mobiliei

·         Sprijinul acordat Intreprinderilor Mici si Mijlocii pentru internationalizarea afacerilor, prin intermediul Enterprise Europe Network: identificarea partenerilor de afaceri externi, transfer tehnologic și participarea la proiecte europene

 

Întâlnirea va avea loc la sediul Primăriei Breaza în Sala de Consiliu, str. Republicii, nr. 82B, Jud. Prahova, în data de 28 Septembrie 2019, începând cu ora 10.00.

 

Pentru înscrieri și confirmări de participare consultați invitația.

Event preview image

Întâlnirea de lucru a membrilor Consiliului Consultativ SUERD - 10 septembrie 2019

Publicat 05 Septembrie 2019

În data de 10 Septembrie 2019, USH Pro Business vă invită la o nouă întâlnire de lucru a membrilor Consiliului Consultativ SUERD, la sediul USH Pro Business din str. Nicolae Iorga, nr.34-36, București. În cadrul evenimentului ne propunem să stabilim planul de acțiuni și obiective de cercetare, precum și parteneriatele/colaborările pe proiectele propuse şi transmise de membrii CC SUERD.

AGENDA
 •  Prezentarea propunerilor de proiecte, parteneriate/colaborări propuse de membrii Consiliului Consultativ SUERD – Conf. univ. dr. Costin Lianu, Coordonatorul Secretariatului Consiliului Consultativ SUERD;
 •  Stabilirea grupelor de lucru pe tematicile SUERD propuse, planul de acțiuni și obiectivele de cercetare;
SUNT AŞTEPTAŢI
 • Membrii Consiliului Consultativ SUERD (membrii Consiliului Consultativ pot invita, cu statut de observator, reprezentanţi ai societăţii civile, ai mediului academic, ai mediului de afaceri și ONG-uri);
INFORMAȚII EVENIMENT
 • Evenimentul va avea loc la sediul USH PRO BUSINESS, str. Nicolae Iorga, Nr. 34 -36, etaj 1, Sector 1, București în data de 10 Septembrie 2019, ora 11.00
 • Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la telefon: 021.650.00.14., email: office@ushprobusiness.ro sau accesa www.ushprobusiness.ro
 • Menționăm că sala de conferinţe are un număr limitat de locuri, în care vor avea acces, cu prioritate, membrii Consiliului Consultativ SUERD

Newsletter