Danube Forum EuroVelo6 - 20 iulie 2020, ora 11.00

Publicat 17 Iulie 2020

Proiectul EuroVelo6 este un proiect de dezvoltarea socio economică, de mare importanță pentru statele europene. Acesta nu se rezumă la ciclism, ci poate fi considerat un coridor verde al viitorului ecologic și nepoluat, cu reale beneficii economice pentru zonele pe care le traversează.

Din acest motiv, USH Pro Business în calitate de Secretariat executiv al Consiliul Consultativ SUERD a prezentat în data de 2 iulie ac. în cadrul evenimentului “EuroVelo: ROMÂNIA ȘI BULGARIA DORESC SĂ RECUPEREZE DECALAJUL FAŢĂ DE CELELALTE STATE DUNĂRENE PRIVIND CORIDORUL VERDE PE DUNĂRE” stadiul actual al demersurilor întreprinse de România și Bulgaria pe traseul care completează ruta EuroVelo6 și a analizat perspectivele de accelerare a acțiunilor bilaterale din cadrul proiectului.

În urma acestei întâlniri s-a decis constituirea Danube Forum EuroVelo6, grup format cu scopul de a fixa obiectivele strategice pentru realizarea acestui coridor.

SUBIECTE

  • Formarea grupelor de lucru EuroVelo
  • Stabilirea obiectivelor
  • Fixarea rolurilor

INFORMAȚII EVENIMENT

Evenimentul se va desfășura în data de 20 Iulie 2020, ora 11.00, online în aplicația Go ToMeeting. Link-ul de accesare este: https://global.gotomeeting.com/join/631314541

Pentru solicitarea de informații suplimentare, ne puteți contacta la tel:
0740 521 967, e-mail: office@ushprobusiness.ro

Distribuie acest anunt

Newsletter