TRANSFORMAREA DIGITALĂ ÎN CONTEXTUL CRIZEI ACTUALE. OBIECTIVE STRATEGICE ALE CLUSTERULUI DEH - 9 Aprilie 2020

Publicat 05 Aprilie 2020

Transformarea digitală începe să devină o cerință obligatorie pentru dezvoltarea oricărei companii. Condițiile actuale de distanțare socială, de modficare a formelor de interacțiune umană pentru protecția sănătății, vor accelera procesele de digitalizare. Organizațiile de toate dimensiunile trebuie să se adapteze rapid la noile schimbări pentru a se menține competitive pe piață. Adopția cât mai rapidă a noilor tehnologii în cadrul unei organizații vor îmbunătăți pe termen lung performanța acestora. Transformarea digitală nu se referă doar la înțelegerea tehnologiei în sine, ci și la fuziunea dintre tehnologie și factorul uman, respectiv de pregatire managerială și dezvoltarea de competențe noi pentru salariați la locul de muncă. 

TEMATICĂ EVENIMENT

    • Consultare privind Strategia de dezvoltare a Clusterului Danube Engineering Hub în perioada 2020-2030 și adoptarea unor noi obiective
    • Evoluția afacerilor în contextul crizei actuale
    • Transformarea digitală – proces esențial pentru succesul afaceri. Identificarea nevoile membrilor clusterului
    • Oportunități de finanțare
    • Primirea de noi membri

CÂND VA AVEA LOC

Evenimentul se va desfășura în mediul online pe platforma GoToMeeting în data de 9 aprilie 2020, începînd cu ora 10.00.
Pentru confirmare participare și informații suplimentare ne puteți contacta la telefon 0722.596.476; mail iri_radulescu@yahoo.com.

Descărcați invitația
Descărcați formularul de înscriere

Distribuie acest anunt

Newsletter