Deschiderea anului universitar 2019-2020

Publicat 02 Octombrie 2019

În data de 1 octombrie ac, în Piața Ovidiu a municipiului Constanța, Universitatea ”Spiru Haret”, reprezentată de dl. Costin Lianu, Prorector Relații Internaționale și Director General al USH Pro Business, a fost prezentă la ceremonia de deschidere a anului universitar 2019-2020.

De asemenea, la ceremonie au fost prezente autorități locale reprezentate de viceprimar și subprefect, precum și conducerile celorlalte universități din mediul academic al județului Constanța, respectiv Universitatea Maritimă, Academia Navală ”Mircea cel Bătrân”, Universitatea ”Andrei Șaguna”, Universitatea ”Ovidius”.

În cadrul ceremoniei a fost prezentat cuvântul de salut al domnului Conf. univ. dr. Aurelian A. Bondrea, Rector al Universității ”Spiru Haret”. A fost reliefată implicarea Universității ”Spiru Haret” în mediul academic local și prestigiul de care se bucură, alături de îndemnurile pentru noua generație de studenți, de a porni pe băncile universității noastre cu toată încrederea că pregătirea lor se va face cu scopul unei inserții cât mai bună pe piața muncii și în mediul economico-social local și regional.

De asemenea, a fost evidențiată deschiderea universității către antreprenoriat, cercetare și specializare inteligentă multidisciplinară cu alte universități și cu mediul de afaceri local, universitatea fiind activă în Regiunea de Dezvoltare Sud-Est, cu clustere la care sunt invitate și alte universități din zonă.


USH Pro Business

Evenimente, Comunicare și Internaționalizare

Str. Nicolae Iorga nr 34-36,

Sector 1, București

Tel: +40 216 500 014

E-mail : office@ushprobusiness.ro

www.ushprobusiness.ro

Distribuie acest anunt

Newsletter