PROGRAME DE MASTERAT 2019-2020 - Universitatea Spiru Haret

Publicat 19 Septembrie 2019

USH Pro Business, centru antreprenorial al Universității ”Spiru Haret”, în scopul dezvoltării unui parteneriat educațional, dorește să vă informeze asupra programelor de masterat ale Universității ”Spiru Haret”, informații  necesare pentru angajații interesați să își continue acest tip de studii.

 

Universitatea Spiru Haret este cea mai mare instituţie de învăţământ privat din România, cu o tradiţie de 28 de ani. Peste 325 000 de români au absolvit cursurile noastre, dintre aceștia 3 din 4 lucrează în domeniul profesional corespunzător studiilor efectuate. Mai mult ca sigur, unii dintre ei se regăsesc și printre colegii dumneavoastră.

 

Ne-ar bucura tare mult să începem o discuție cu departamentul dumneavoastră, în scopul dezvoltării unui parteneriat educaţional.

 

Un prim pas ar putea fi diseminarea unor informații relevante pentru angajaţii interesaţi să îşi continue studiile prin programele noastre de masterat, acreditate conform Legii nr.443 din 5 iulie 2002, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 491 din 9 iulie 2002, care certifică faptul că USH, este ”instituţie de învăţământ superior, persoană juridică de drept privat şi de utilitate publică, parte a sistemului naţional de învăţământ" și adaptate pentru formarea profesională a managerilor și liderilor în domeniile în ascensiune de pe piața muncii, într-o lume aflată în permanentă schimbare.

 

Până pe data de 30 septembrie 2019, Universitatea Spiru Haret continuă admiterea la cele 31 programe de masterat ce se regăsesc în oferta educaţională pentru anul universitar 2019 – 2020.

 

Vă invităm să consultaţi oferta pe site-ul https://admitere.spiruharet.ro/masterat/bucuresti precum și în documentul PDF atașat, precizând că vă stăm la dispoziţie cu informaţii suplimentare şi chiar cu posibilitatea stabilirii unei întâlniri în care să discutăm mai multe detalii de colaborare, precum și avantajele specifice universității noastre și ale fiecărui program în parte.


 
DOMENIILE DE STUDIU sunt:

 

ü  FINANŢE

ü  CONTABILITATE

ü  MANAGEMENT

ü  MARKETING

ü  INFORMATICĂ

ü  FILOLOGIE

ü  ŞTIINŢA SPORTULUI ŞI EDUCAŢIEI FIZICE

ü  DREPT

ü  ŞTIINŢE ADMINISTRATIVE

ü  PSIHOLOGIE

ü  ŞTIINŢE ALE COMUNICĂRIIEchipa de Marketing, Relații Publice și Comunicare 

Universitatea Spiru Haret

pr@spiruharet.ro

 

Persoană de contact: Laura Anton

Specialist Relații Publice

0741.459.933


Descărcați programele de master

Distribuie acest anunt

Newsletter