IWPG World Peace Conference in Europe - 3 aprilie 2019

Publicat 29 Martie 2019

În cadrul parteneriatului dezvoltat recent între Universitatea Spiru Haret prin Centrul Antreprenorial USH Pro Business și International Women’s Peace Group (IWPG), vă invităm să participați în data de 3 aprilie 2019 la evenimentul ”IWPG World Peace Conference in Europe” organizat de această mișcare internațională, în Aula Magna Auditorium a Universității din București, in intervalul orar 9:00-11:00. În anexă puteți găsi invitația și informații suplimentare legate de această mișcare.

Organizația IWPG realizează acest demers în contextul deținerii de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene, având intenția de a deschide un birou în România. Sub egida creării unei rețele mondiale de  consolidare a păcii, această mișcare vizează implicarea cât mai activă a femeilor în societate, antreprenoriat, în aspecte ce privesc respectarea drepturilor omului și egalitatea de șansă, interculturalitate și toleranță.

Vă invităm să participați în sală și considerăm că participarea dumneavoastră vă va permite o înțelegere mai bună a sensului de dezvoltare a păcii, sustenabilitatea la nivel mondial, și va oferi posibilitatea formării de noi contacte și identificarea de noi proiecte utile în activitățile din viitor.

Pentru o bună planificare a numărului de locuri pe care Universitatea Spiru Haret și USH Pro Business le va avea în sală, vă rugăm să ne transmiteți intenția de participare în cel mai scurt timp, la adresa office@ushprobusiness.ro. Participarea la eveniment este gratuită.

Distribuie acest anunt

Newsletter