UNIVERSITATEA SPIRU HARET A PARTICIPAT LA TÂRGUL INTERNAȚIONAL INDAGRA 2018

Publicat 05 Noiembrie 2018

În perioada 31 octombrie - 4 noiembrie 2018, TVH împreună cu Universitatea Spiru Haret au participat cu stand propriu la cea mai importantă manifestare cu profil agricol, Târgul internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei - INDAGRA 2018.

Astfel, în data de 1 noiembrie 2018, USH Pro Business a organizat o întâlnire cu președintele clusterului Bio Danubius, domnul Petrișor Petrescu, și Michael Patrick Curran, reprezentant al Institutului de Cercetări în Agricultură Ecologică (FiBL), Elveția. De asemenea, la stand au fost prezenți membrii clusterului Bio Concept Valea Prahovei.

Pe durata expoziției, la standul Universității au fost prezenți atât studenți ai Facultății de Medicină Veterinară ai Universității Spiru Haret precum și ai altor facultăți ai universității. Studenții au avut astfel posibilitatea să intre în contact cu cele mai avansate experiențe în domeniul agroalimentar oferite de firmele participante.

Expoziția a reunit peste 550 de companii din întreaga lume, dintre care peste 380 au fost din România. Gradul de internaționalizare a târgului a fost de 31%, participând țări cu tradiție în domeniul agricol, export și import de produse și echipamente performante.


USH Pro Business

Evenimente, Comunicare și Internaționalizare

Str. Nicolae Iorga nr 34-36,

Sector 1, București

Tel: +40 216 500 014

E-mail : office@ushprobusiness.ro

www.ushprobusiness.ro

Distribuie acest anunt

Newsletter