INTERNATIONAL BUSINESS FORUM, 30-31 August 2018, Palatul Parlamentului

Publicat 19 August 2018

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat (MMACA), va organiza in perioada 30-31 august a.c., la Palatul Parlamentului,  un amplu eveniment desfasurat sub genericul « International Business Forum ».

Manifestarea este dedicata reunirii in acelasi cadru a reprezentantilor mediului de afaceri, a reprezentantilor economici ai ambasadelor acreditate la Bucuresti, a autoritatilor publice centrale si locale din domeniul economic, in vederea impulsionarii companiilor din Romania pentru expansiunea pe pietele externe  - prin activitatea de export sau prin internationalizarea afacerii.

Prin sesiunile cuprinse in programul pe care vi-l remitem anexat, aveti posibilitatea sa interactionati direct  cu toti factorii amintiti mai sus si sa clarificati aspecte de interes privind programele de sustinere a antreprenoriatului si internationalizarii companiilor, explorarii de noi oportunitati de cooperare externa.

Cu aceasta ocazie, MMACA va lansa si platforma « BUSINESS ROMANIA »  menita sa sprijine companiile care activeaza pe piata romaneasca, in identificarea de parteneri pentru crearea de noi afaceri sau dezvoltarea celor existente.

De asemenea, vor fi puse la dispozitia companiilor romanesti interesate, de catre organizatori, gratuit, spatii de cate 9 m.p. (3m x 3m) pentru amplasarea de standuri de prezentare – roll-up-uri, spidere, mape de prezentare, CD-uri, etc, in vederea promovarii ofertei de export.

Pentru facilitarea accesului in Palatul Parlamentului, vor trebui transmise in cel mai scurt timp numele firmei participante, numele persoanelor desemnate, datele de contact – seria si numarul de inmatriculare a autoturismelor.

Pentru operativitatea inscrierii in cadrul acestui eveniment, in cazul in care sunteti interesati de participare, va rugam sa completati fisa anexata si sa ne-o remiteti la e-mail: office@ushprobusiness.ro, pana joi, 23 august a.c.,  orele 12 :00.

Anexam Agenda evenimentului si Fisa de participare

USH Pro Business
Tel. 0216.500.014
Email: office@ushprobusiness.ro
www.ushprobusiness.ro

Descarcați agenda

Distribuie acest anunt

Newsletter