OPORTUNITĂȚI ECONOMICE ALE REGIUNII SHENZHEN, CHINA - 24 Septembrie 2018

Publicat 21 August 2018

Stimate Doamne / Stimați Domni,


        În ziua de 24 septembrie 2018 începând cu orele 10:00, USH Pro Business organizează în parteneriat cu Asociația pentru Promovare și Investiții Internaționale Shenzhen, China, workshop-ul ”Oportunități economice ale regiunii Shenzhen, China”, eveniment la care vor fi prezenți oameni de afaceri și autorități din regiunea Shenzhen, regiune din proximitatea Hong Kong-ului care a preluat și dezvoltat  o mare parte din spiritul antreprenorial de internaționalizare a afacerii  al vecinilor lor.

            Shenzhen este o  zona puternic angajată în comerțul internațional, cu un volum total al comerțului internațional de 430 mld $. Investițiile în cercetare și inovare reprezintă 4,13% din PIB al regiunii, ceea ce a contribuit la dezvoltarea unui mediu de afaceri inovativ și orientat spre comerț internațional.

            Conform Forbes, regiunea s-a situat 4 ani la rând printre regiunile de top inovative ale Chinei fiind orientată atât spre export, cât și import și totodată sediul unei puternice platforme de tranzacții de export import (China Export Import International).

            Comunitatea de afaceri locală este interesată atât în dezvoltarea activităților de cooperare în domeniul tehnologiei informațiilor și a aplicațiilor acestei tehnologii în toate sectoarele economice, cât și în întărirea colaborării în domenii inovative și servicii financiare internaționale.

            În acest context, pentru a definitiva agenda și programul, și a favoriza pregătirea unor discuții atractive pentru Dvs., vă rugăm să ne confirmați interesul de participare, profilul  afacerii și   oportunitățile urmărite. În cadrul întâlnirii vom organiza și activități de matchmaking și de promovare a produselor sau proiectelor dvs.

 

            Vă rugăm să ne confirmați interesul de participare până cel târziu la data de 22 august 2018, pentru a definitiva programul și agenda. Participarea la evenimente este în regim GRATUIT. Menționăm că sala de conferințe are un număr limitat de locuri.

 

Cu stimă,

USH Pro Business

Strada Nicolae Iorga nr 34-36, sector 1

010436, București, România

Tel:  +40 216 500 014

E-mail :  office@ushprobusiness.ro

www.ushprobusiness.ro


Descărcați invitația

Descărcați formularul de înscriere

Descărcați agenda


Distribuie acest anunt

Newsletter