SMARTeMATCH 2019 - Digital Innovation Networking Event - 9 octombrie 2019

Publicat 18 Septembrie 2019

USH Pro Business, în calitate de membru al Smart eHub, centru regional de digitalizare, vă invită în data de 09 octombrie 2019, începând cu ora 9:00, la Universitatea Politehnică București -Biblioteca Centrală, să participați la evenimentul SMARTeMATCH 2019, eveniment organizat de echipa Digital Innovation Smart eHUB  (https://smartematch-2019.b2match.io/).

Pe parcursul întregii zile aveți posibilitatea de a stabili întâlniri cu companii care caută parteneri sau solicită/oferă produse și servicii care susțin creșterea cifrei de afaceri sau profitabilității afacerilor.

Invităm companii care sunt:

Ø  interesate de dezvoltarea afacerii și creșterea profitabilității, îndeosebi prin exploatarea soluțiilor de digitalizare aplicabile domeniilor lor de afaceri;

Ø  ofertanți de soluții de digitalizare, ITC, automatizare sau robotizare, etc care caută potențiali clienți sau doresc să cunoască mai bine cererea de astfel de servicii de pe piața românească;

Ø  interesate să întâlnească atât parteneri de afaceri și potențiali clienți pentru serviciile oferite cât și furnizori de produse, servicii sau know-how;

Ø  interesate să împărtășească ideile sau proiectele de inovare cu alți reprezentanți de afaceri, cercetare sau mediu academic.


Înregistrarea participării
și stabilirea întâlnirilor se face on-line, utilizând platforma de https://smartematch-2019.b2match.io/.


Limba de înregistrare
și prezentare a ofertelor/cererilor de întâlniri sau cooperare este limba engleză.


Modul de desfă
șurare a evenimentului este prezentat, în detaliu, la: https://smartematch-2019.b2match.io/page-3861

Pentru informa
ții suplimentare și clarificare vă rugăm să apelați contactele de la: https://smartematch-2019.b2match.io/page-1231

Participarea la
SMARTeMATCH 2019 este GRATUITA, în limita locurilor disponibile. Ne rezervăm dreptul de a selecta participanții pentru maximizarea succesului întâlnirilor de afaceri.

 

Vă informăm că în cazul în care sunteți interesați de acest demers, aveți și posibilitatea de a solicita ca înregistrarea să fie făcută pentru dumneavoastră de către organizatori la adresa office@ushprobusiness.ro. În urma înregistrării veți primi un mesaj de confirmare pe adresa dvs de email.

Distribuie acest anunt

Newsletter