Centrele de transfer tehnologic în atenția Innovative Enterprise Week 2019

Publicat 28 Iunie 2019

În perioada 19-21 Iunie 2019, USH Pro Business a participat la Conferința Innovative Enterprise Week 2019, eveniment organizat de Ministerul Cercetării şi Inovării în colaborare cu UEFISCDI, sub auspiciile Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene.

Conferința a vizat promovarea excelenței prin inovare la nivel european, îmbunătățirea cunoștințelor despre accesul la finanțare pentru inovatori, promovarea antreprenoriatul bazat pe inovare și stimularea investițiilor private în acord cu previziunile programului Horizon Europe.

Tema evenimentului a fost centrată pe viitorul program de finanțare a cercetării și inovării la nivel european (Horizon Europe), precum și pe analiza dinamicii ecosistemelor de inovare la nivel național, european și global.

“Pentru centrele de transfer tehnologic este un eveniment important. Am participat la o dezbatere a cărei tematică a avut un puternic caracter aplicativ, reprezentanți ai sistemului bancar prezentând cazuri de succes finanțând start-up uri, acceleratoare, explicând cum se ajunge de la idee la proiect finanțabil, cum se susțin inovațiile și se scalează potențialul, cum se pot evita riscurile majore pentru investitorii privați. În curând vom putea aplica în următorul program de cercetare și inovare al UE (2021 - 2027) - Horizon Europe pentru programul de finanțare pentru susținere de tehnologii avansate - Pathfinder - și pentru - Acceleratoare - program de finanțare pentru IMM uri” a declarat Corina Gudei, director, CTT Pro Transfer, USH Pro Business.


USH Pro Business

Evenimente, Comunicare și Internaționalizare

Str. Nicolae Iorga nr 34-36,

Sector 1, București

Tel: +40 216 500 014

E-mail : office@ushprobusiness.ro

www.ushprobusiness.ro

Distribuie acest anunt

Newsletter